SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

Augustus en september 2024: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”
26 oktober, 2, 9 en 16 november 2024.
Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De Streekgebonden Italiaanse keuken”
3 & 17 september, 1 en 15 oktober 2024
Klik hier voor info.

***

Cursus van 4 lessen “Nanny SOS Food” 4, 11, 18 en 25 september 2024
Klik hier voor info.

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier (niet voor de Nanny SOS Food cursus), koffie/thee, recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een lunch- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding en privé groepen.

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Insalata nizzarda salade nicoise

Insalata nizzarda/salade Niçoise

  Een Frans gerecht, maar dan op z’n Italiaans: de salade Niçoise. Er bestaan verschillende versies, met of zonder aardappel, en vaak zonder sperzieboontjes, maar dan wel met rauwe paprika, ansjovis en zwarte olijven uit de omgeving van de Franse stad Nice. Ik vind aardappelen en sperzieboontjes juist heel lekker hierin, en voeg het liefst geen ansjovis toe. Ook […]

Sangriella, de Italiaanse sangría

Sangría is een van mijn lievelingscocktails en gisteren heb ik besloten om mijn eigen versie te maken met een Italiaanse twist, die ik Sangriella heb genoemd. Als je het ook wilt maken gebruik een grote karaf of kan van ongeveer 1 liter, of maak anders de helft van deze hoeveelheid. Het drankje is licht zoet vanwege het gebruik […]

X