filled pasta cooking class masterclass

Cappellacci & caramelle pasta.

WE WERKEN WE MET KLEINE GROEPEN OM DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN TE RESPECTEREN EN IEDEREEN HET MAXIMUM AAN AANDACHT EN BELEVINGSPLEZIER TE GARANDEREN.

Kom 3 geweldige soorten gevulde pasta maken. Je bereidt eerst het pasta deeg en dan werk je aan de vullingen die deze pasta’s onweerstaanbaar maken.

MENU:

Cappellacci con burrata e pomodori secchi (grote tortelli met burrata kaas, basilicum en zongedroogde tomaten);

Fagottini con pecorino e piselli (kussentjes gevuld met pecorino kaas en doperwtjes);

Caramelle con ricotta, nocciole e arancia (caramelle met ricotta kaas, sinaasappel en hazelnoten)

Wat je kunt verwachten: je leert technieken om gevulde pasta’s te maken (3 pasta’s). Tijdens deze workshop werk je samen met andere studenten in een relaxte sfeer en je leert hands-on de gerechten te maken samen met onze professionele kookdocenten.

  • Deze workshop duurt maximaal 2 – 2 1/2 uur.
  • Je werkt met andere studenten in groepjes van max. 2 pp.
  • Deze workshop is voor max. 8 deelnemers.
  • Je gaat vooral staan, werken en koken dus is het handig om makkelijke schoenen en kleren te dragen en evt. lang haar op te steken.
  • Je krijgt koffie/thee bij aankomst en een glas wijn en andere drankjes met kleine hapjes tijdens het koken. Ook krijg je een goede portie van een type pasta om te proeven.
  • Deelnemers krijgen 10% korting om eventueel ingrediënten, pastamachines, schorten, keukengadgets en andere kookworkshops aan te schaffen op de dag van de workshop.

Deze workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. Je bereidt 3 pasta’s en 1 saus en we koken 1 pasta en 1 saus om meteen te proeven. De andere 2 pastatypes worden naar huis meegenomen (en je krijgt de recepten voor de bijbehorende sauzen). We zijn grote voorstanders van “eten niet weggooien” dus alle left-overs/overgebleven pasta’s kunnen meegenomen worden. Neem ajb je eigen bakjes. Je kunt eventueel ook ecologische voedselbakjes van La Cucina del Sole kopen (1 euro per stuk).

Mocht je allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen hebben, geef dit ajb dan aan bij het boeken van deze workshop. Aanpassingen aan recepten tijdens de workshop zijn vrij moeilijk en soms onmogelijk. Bedankt voor de samenwerking.

Dag: vrijdag 1 oktober 2021
Tijd: vrijdag: 10.30-12.30; zondag: 16.30-18.30 u.

.
Prijs: 74,00 euro per persoon