• Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • English English Engels en
  • Nederlands Nederlands Nederlands nl
  • 0Winkelwagen
La Cucina del Sole
  • Home
  • Over ons / In de pers
  • Aanbod
    • Individuele Workshops
      • Online kooklessen – individuele inschrijving
      • Pasta & Gnocchi Workshop
      • De Venetiaanse Keuken
      • De Perfecte Risotto
      • De Napolitaanse Keuken
      • De keuken van Puglia
      • De Siciliaanse keuken
      • De Toscaanse keuken
      • Pizza workshop
      • Koken met Italiaanse Wijn
      • Valentine’s Date Night: koken met Italiaanse wijn
    • Groep Workshops
      • Italiaanse kookworkshop in Amsterdam met eigen groep
      • Online Kooklessen – Teambuilding
      • Online kooklessen – individuele inschrijving
      • Lunch kookworkshop met eigen groep
      • Vergaderingen, bijeenkomsten en borrels
      • Teambuilding koken in Amsterdam
      • Privé Kookles
      • Tarot & Antipasti/Fingerfood Workshop
    • Kookcursussen
      • Cadeaubonnen kookworkshops en kookcursussen
      • Kookcursus van 4 lessen De Basis van de Italiaanse Keuken
      • Kookcursus 4 lessen De Vegetarische Italiaanse Keuken
      • Kookcursus van 4 lessen De Streekgebonden Italiaanse Keuken
    • Andere Diensten
      • Cadeaubonnen kookworkshops en kookcursussen
      • Onze productenlijn
      • Vergaderen/Private Dining
      • Italiaanse Catering
      • Privé Kooklessen op Locatie
    • Algemene Voorwaarden
  • Kalender
  • Blog
  • Webshop
  • Testimonials
  • Contactgegevens
  • Zoek
  • Menu Menu

Kookworkshop De Toscaanse keuken

Kookworkshop De Toscaanse keuken

Fotos: M. Holewijn

Deze kookworkshop is een eerbetoon aan de Toscaanse keuken, die wereldwijd zeer geliefd is voor haar eenvoudige en toch fantastische gerechten. We bereiden twee soorten crostini (groene met een smaakvolle kruidenpesto en rode met een pittige tomaat- en bonencrème) en dan crespelle alla fiorentina (dunne crêpes gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus). De bijgerechten zijn panzanella, een rijke salade met veel knapperige groenten, en venkel en rode uien met olijven gestoofd in witte wijn. De desserts: twee van de meest bekende zoete traktaties uit de streek, de cantuccini (krokante koekjes uit Prato) en de ricciarelli (zachte en zoete amandelkoekjes uit Siena). Plus de beroemde torta della nonna, een heerlijke taart met krokante bodem en een rijke vulling van custard en pijnboompitten.

Datum: donderdag 2 juni 2022

Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; op donderdag 18.00 – 22.30 uur

Prijs: € 94,00 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, limoncello/likeurtje, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/afwassen).

Boek nu 2 juni
Contact
Share this entry
  • Deel via Facebook
  • Deel via Twitter
  • Delen op WhatsApp
  • Deel via Pinterest
  • Delen via E-Mail

La Cucina del Sole

La Cucina del Sole was founded in 2002 by Italian cook Nicoletta Tavella. This Italian cooking school is an important reference for all those who want to learn to cook like real Italians do. A team of Italian cooks will turn your cooking workshop, team building event or cooking course into an unforgettable experience.

contact

Warmondstraat 180
1058 LC Amsterdam

+31(0)207891779

info@cucinadelsole.nl

Facebook

Instagram feed

nicolettacooks

2.904 1.702

Owner 🇮🇹cooking school La Cucina del Sole in Amsterdam. Teacher, food writer, voice-over & Tarotist. See also @houseoftarot & @midorigreensalt 💚

Nicoletta Tavella

nicolettacooks

View

Mei 15

Openen
☀️ Sunny days and simple foods. When it’s warm, most of us need simpler nourishment. I’m a big fan of the “less is more” rule that makes the Italian cuisine so loved all over the world: a few simple ingredients of good quality combined together for maximum taste. And when the weathers is warm, I apply this rule even more. 

☀️ Take bread, olive oil and salt, for example: a good extra vergine, crunchy sea salt (try my @midorigreensalt for extra taste) and some great crusty bread are a treat. Especially when accompanied by a good glass of cold white wine - in Summer I even drink certain reds cold - in the sun. 

☀️Enjoy this beautiful sunny Sunday!

📷 by me. 

#foodphotography #food #foodie #bread #oliveoil #seasalt #midorigreensalt #italiansalt

☀️ Sunny days and simple foods. When it’s warm, most of us need simpler nourishment. I’m a big fan of the “less is more” rule that makes the Italian cuisine so loved all over the world: a few simple ingredients of good quality combined together for maximum taste. And when the weathers is warm, I apply this rule even more.

☀️ Take bread, olive oil and salt, for example: a good extra vergine, crunchy sea salt (try my @midorigreensalt for extra taste) and some great crusty bread are a treat. Especially when accompanied by a good glass of cold white wine - in Summer I even drink certain reds cold - in the sun.

☀️Enjoy this beautiful sunny Sunday!

📷 by me.

#foodphotography #food #foodie #bread #oliveoil #seasalt #midorigreensalt #italiansalt
...

30 0
Volg op Instagram
© 2022 La Cucina del Sole. All rights reserved | KVK 34181085 | Privacy Policy | Terms and Conditions
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Pinterest
Scroll naar bovenzijde

PLEASE CHECK THE WEBSHOP PAGES TO SEE WHICH CLASSES ARE STILL AVAILABLE. Sluiten

X