Lunch kookworkshop met eigen groep

Lunchkooklessen (4-5 gerechten in totaal)

Bij ons kun je terecht voor eenmalige lunch-kooklessen met je eigen groep, die perfekt zijn voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiereünie. Je kunt dan zelf een datum kiezen geheel conform aan jouw agenda en die van de andere deelnemers. Deze kooklessen zijn ook een uitstekende manier om aan het teambuilding van jouw groep te werken. Iedereen leert elkaar beter kennen door samen te werken aan de bereiding van een fantastische Italiaanse maaltijd. En natuurlijk door alles samen op te eten onder het genot van uitstekende Italiaanse wijnen!

Een kookworkshop duurt circa 3,5 uur (uiterlijk 4).

VOOR INFO OVER DE BESCHIKBAARHEID VAN DE DOOR JOU GEKOZEN DAG/EN STUUR ONS AJB EEN BERICHT VIA DE “CONTACT” KNOP AAN HET EINDE VAN DEZE TEKST.

Prijs: € 75,00 p.p. en dat houdt in: 1 glas Prosecco met borrelhapjes bij aanvang (eventueel eerst koffie/thee en dan Prosecco wanneer het aperitivo tijd is), 2 glazen wijn, onbeperkt Italiaans bier, 0% bier en non-alcoholische drankjes, onbeperkt koffie en thee met limoncello of andere likeur, ingrediënten, receptuur voor thuis, gebruik van schorten, schoonmaak. Minimum aantal personen = 8 (bij minder dan 8 deelnemers is de totale prijs € 600,00 plus de kosten van de eventueel extra genuttigde alcoholhoudende drankjes, zie “Prijslijst extra drankjes” hieronder).

Deze lunchkooklessen beginnen rond 10.30/11.00 uur (iets later kan ook) en eindigen rond 14.30/15.00 uur.

MOGELIJKE MENU’S

Pasta workshop

Hoofdthema van deze kookworkshop is de zelfgemaakte verse pasta.
Alles wat u altijd over pasta had willen met de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen. Tijdens deze workshop kunt echt al uw vragen over pasta kwijt.
We gaan crostini met tomaat, kaas en verse kruiden als borrelhap maken en dan twee verschillende pastasoorten: ravioli gevuld met ricotta en spinazie met een klassieke “boter-en-saliesaus” en corzetti al pesto, pasta gemaakt met een houten stempel geserveerd met heerlijke zelfgemaakte pesto alla genovese.
Iedereen gaat oefenen met het maken van het perfecte pastadeeg en het werken met een pastamachine.
Alle pastagerechten worden daarna samen aan tafel genuttigd en natuurlijk drinken we verschillende goede wijnen bij iedere gang. Een frisse salade hoort er ook bij.
Een heerlijke fruitsalade met verse munt, specerijen en slagroom als dessert en een kopje koffie of thee zijn de perfecte afsluiter van deze pastaworkshop.
ALLERGENEN: gluten, melk, eieren, selderij, mosterd

OF

Menu A

APPETIZER: crostini con paté di olive verdi e pomodorini al forno – krokante broodjes met groene olijven tapenade en geroosterde tomaatjes
HOOFDGERECHT: gnocchi al pomodoro e basilico – zelfgemaaakte gnocchi met tomaat-basilicumsaus
BIJGERECHT: lasagnette di verdure al forno – “lasagne” van dungesneden groente uit de oven met Parmezaan
DESSERT: bicchierini con crema di ricotta – bekertjes ricottacrème met gemarineerde aardbeien en aardbeiensaus (met chocoladesaus en in wijn gestoofde peren tijdens de herfst/winter).
ALLERGENEN: gluten, melk, eieren, selderij, noten

OF

Menu B
APPETIZER: crostini con verdure grigliate marinate e frittatine alle erbe – crostini met gemarineerde gegrilde groenten en mini-frittata’s met gemengde kruiden
HOOFDGERECHT: maltagliati fatti a mano con pesto alla genovese – handgemaakte maltagliati pasta met pesto alla genovese
BIJGERECHT: parmigianina di zucchine – mini courgette parmigiana (lasagna-style gerecht) met tomaat, mozzarella en basilicum
DESSERT: panna cotta con frutti di bosco – romige panna cotta met bosvruchtencoulis en verse bosvruchten.
ALLERGENEN: gluten, melk

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld alleen vegetarische gerechten? Of bent u intolerant voor bepaalde ingrediënten? Of heeft u liever dat de voertaal Engels is? We horen dat graag van tevoren zodat we een perfecte lunchkookles voor u en uw groep kunnen organiseren!

Prijslijst extra drankjes:
Wijn € 13.50 per fles
Biologische Prosecco € 17.50 per fles