Lunch kookworkshop met eigen groep

LET OP: ALLE DAGEN IN ONZE KALENDER STAAN OP “CALL TO BOOK” WAT DE LUNCHSESSIES BETREFT. BEL ONS, AJB, OF STUUR EEN MAILTJE OM TE WETEN OF DE DOOR U GEKOZEN DAG BESCHIKBAAR IS VOOR EEN LUNCHLES, BEDANKT.

Lunchkooklessen 

Bij ons kun je terecht voor eenmalige lunch-kooklessen met je eigen groep, die perfect zijn voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiereünie. Je kunt dan zelf een datum kiezen geheel conform aan jouw agenda en die van de andere deelnemers. Deze kooklessen zijn ook een uitstekende manier om aan het teambuilding van jouw groep te werken. Iedereen leert elkaar beter kennen door samen te werken aan de bereiding van een fantastische Italiaanse maaltijd. En natuurlijk door alles samen op te eten onder het genot van uitstekende Italiaanse wijnen!

Een kookworkshop duurt uiterlijk 3 uur.

VOOR INFO OVER DE BESCHIKBAARHEID VAN DE DOOR JOU GEKOZEN DAG/EN STUUR ONS AJB EEN BERICHT VIA DE “CONTACT” KNOP AAN HET EINDE VAN DEZE TEKST.

Prijs: € 90,00 p.p. en dat houdt in: Prosecco met borrelhapjes bij aanvang (eventueel eerst koffie/thee en dan Prosecco wanneer het aperitivo tijd is), alle Italiaanse wijnen, onbeperkt Italiaans bier, 0% bier en non-alcoholische drankjes, koffie en thee met limoncello of andere likeur, ingrediënten, receptuur voor thuis, gebruik van schorten, schoonmaak. Minimum aantal deelnemers = 10 (bij minder dan 10 deelnemers is de totale prijs € 900,00).
Het maximum aantal deelnemers is 22.

De prijs is ex. btw voor bedrijven (1/3e vd prijs op 21% en 2/3e op 9%).

Deze lunchkooklessen beginnen rond 10.30/11.00 uur en eindigen rond 13.30/14.00 uur.

MOGELIJKE MENU’S

Menu Verde

APPETIZER: crostini con paté di olive verdi e pomodorini al forno – krokante broodjes met groene olijven tapenade en geroosterde tomaatjes
HOOFDGERECHT: gnocchi al pesto – zelfgemaaakte gnocchi met de enige echte pesto alla Genovese
BIJGERECHT: tortini con ricotta e zucchine – mini taartjes met courgette- en ricottavulling
DESSERT: bicchierini con crema di ricotta – bekertjes ricotta-chocoladecrème met gemarineerd fruit.
ALLERGENEN: gluten, melk, eieren, selderij, noten

OF

Menu Rosso
APPETIZER: crostini con verdure grigliate marinate e frittatine alle erbe – crostini met gemarineerde gegrilde groenten en mini-frittata’s met gemengde kruiden
HOOFDGERECHT: maltagliati fatti a mano con pesto alla genovese – handgemaakte maltagliati pasta met pesto alla genovese
BIJGERECHT: parmigianina di zucchine – mini courgette parmigiana (lasagna-style gerecht) met tomaat, mozzarella en basilicum
DESSERT: panna cotta con gelée di vino – romige panna cotta met zelfgemaakte wijngelei.
ALLERGENEN: gluten, melk, pijnboompitten

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld alleen vegetarische gerechten? Of bent u intolerant voor bepaalde ingrediënten? Of heeft u liever dat de voertaal Engels is? We horen dat graag van tevoren zodat we een perfecte lunchkookles voor u en uw groep kunnen organiseren!