Tipsy Date Night: koken met Italiaanse wijn

WE WERKEN WE MET KLEINE GROEPEN OM DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN TE RESPECTEREN EN IEDEREEN HET MAXIMUM AAN AANDACHT EN BELEVINGSPLEZIER TE GARANDEREN.

Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date night? Of wil je heerlijke recepten leren maken die je dan thuis voor je lieverd kunt bereiden?
Kom met ons koken op deze “boozy” date night!

We zullen een aantal prachtige gerechten bereiden die bedacht zijn om liefdevolle gevoelens op te wekken, allemaal gemaakt met Italiaanse wijn. Kook een gerecht samen met je geliefde en deel het daarna met de rest, spread the love!
We zullen dan alles aan onze tafel proeven met een glas (of meer) van onze heerlijke Italiaanse wijnen.

We beginnen met een glas Italiaanse bubbels en kleine hapjes om vervolgens door te gaan met de gerechten van ons menu:

Bruschette con Taleggio e funghi trifolati al vino rosso (bruschette met Taleggio-kaas en champignons gebakken in knoflook, verse kruiden en rode wijn)

Risotto ai due Pecorini con timo e verdure (risotto met 2 verschillende soorten Pecorino – één is een kaas en de andere een wijn uit Midden-Italië – met tijm en heerlijke groenten)

Ravioli con ricotta, parmigiano ed erbe in salsa al burro e vino bianco (ravioli met een vulling van ricotta, Parmezaan en verse kruiden, geserveerd met een delicate room- en witte wijnsaus)

Fagiolini e carote al vino rosso (sperziebonen en worteltjes met een saus van boter, rode wijn en sjalotten)

Torta al cioccolato e Marsala (een rijke chocoladetaart gemaakt met Marsala-likeurwijn, geserveerd met slagroom en bessen)

Panna cotta con gelatina al vino rosso (een prachtige panna cotta met een weelderige rode wijngelei).

Daarna gaan we proeven – genoeg om als maaltijd te fungeren – en de rest neem je mee naar huis. 🙂

Wil je met ons mee koken op een avond vol liefde, lekker eten en heerlijke wijn?

Boek hier!

Datum: donderdag 23 september 2021; donderdag 21 oktober 2021; donderdag 4 november 2021

Tijd: 18.00-22.30 u.

Prijs: € 94,00 p.p. all-in (bubbels en hapjes bij aankomst, koken, proeven, alle wijnen, onbeperkt Italiaans bier, sap en mineraal water, gebruik schorten, schoonmaak en afwas, receptuur voor thuis)