Virtuele Team Building Kooklessen

Wil je iets leuks doen met je collega’s en medewerkers zonder fysiek samen te komen op een specifieke locatie voor een kookles? Virtuele bedrijfsuitjes zit hot!
Nu kun je een leuke interactieve live kookevenement boeken met Nicoletta, eigenaar van La Cucina del Sole, als instructeur! Elke deelnemer ontvangt de recepten van de gerechten die we samen bereiden (gedrukt en/of als pdf-bestand) en een boodschappenlijst OF de recepten plus een box met de complete set ingrediënten die nodig zijn om een ​​heerlijke Italiaanse maaltijd voor 2 of meer personen te koken tijdens je online teamuitje. We zorgen ervoor dat alle deelnemers hun boxes per koerier ontvangen.

Mocht je een fles Italiaanse bubbels of rode/witte wijn willen toevoegen, die perfect past bij de gerechten die je bereidt, kies dan gewoon de desbetreffende optie! Nicoletta is niet alleen een kookinstructeur met 20 jaar ervaring, maar ook een sommelier die graag de perfecte wijs-spijs combinatie samenstelt.

Maak samen een geweldige feestmaaltijd klaar!

De menu’s zijn gemakkelijk te bereiden, heerlijk en creatief. Zelfs de minder ervaren koks zullen alle gerechten perfect kunnen maken dankzij de stapsgewijze recepten, de boodschappenlijst met ingrediënten die heel makkelijke te vinden zijn of de geweldige Italiaanse producten in de box en de online live video-instructies. Deelnemers kunnen tijdens de les ook vragen stellen, die meteen beantwoord worden.

Je kunt kiezen uit verschillende Italiaanse menu’s, elk samengesteld uit een rijk hoofdgerecht, een smakelijk bijgerecht en een lekker dessert. Alle menu’s hebben een vegetarische optie. Wil je liever een volledig veganistisch menu, dan kan dat natuurlijk ook! Je kunt kiezen om maar één gerecht te maken. De Italiaanse keuken biedt een scala aan perfecte recepten waar iedereen blij van wordt.

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKE MENU’S:

VLEES:
Risotto met eekhoorntjesbrood & pompoen met kip in witte wijnsaus (ook in vegetarische versie);
Siciliaanse salade met venkel, sinaasappel en olijven;
Romige sabayon met vers fruit en slagroom.

VIS:
Paccheri-pasta met knoflookgarnalen in witte wijn (ook in vegetarische versie);
Toscaanse panzanella-salade met tomaat, komkommer, paprika, basilicum en knoflook;
Milanese mascarponecrème met amaretti-koekjes en verse bessen.

VEGAN:
Hartige taartjes gevuld met gebakken groenten en rucola pesto;
Salade van wortel en bleekselderij met rozijnen en amandelen;
Chocolade “salami” van dadels, cacao en amandelen

We kunnen natuurlijk ook andere menu’s samenstellen op basis van je wensen en jouw favoriete producten (denk aan teambuilding voor food bedrijven).

Voor een offerte kun je ons een bericht sturen via onze contactpagina met de gewenste datum, het aantal deelnemers en het soort menu / gerecht dat je wilt maken (vlees, vlees of vis, vlees of vis + vegetarisch, allemaal vegetarisch of veganistisch). Dank je!