online cooking class

Online Team Building Kooklessen

Klik om naar de video te kijken.

Wil je iets leuks doen met je collega’s en medewerkers zonder fysiek samen te komen op een specifieke locatie voor een kookles? Virtuele bedrijfsuitjes zijn hot!
Nu kun je een leuke interactieve live kookevent boeken met Nicoletta, eigenaar van La Cucina del Sole, als instructeur! Elke deelnemer ontvangt de recepten van de gerechten die we samen bereiden (gedrukt en/of als pdf-bestand) en een boodschappenlijst OF de recepten plus een box met de complete set ingrediënten (vanaf 25,00 euro per box) die nodig zijn om een ​​heerlijke Italiaanse maaltijd voor 2 of meer personen te koken tijdens je online teamuitje. We zorgen ervoor dat alle deelnemers hun dozen per koerier ontvangen.

We bieden ook de mogelijkheid om eventueel een geweldige selectie heerlijke extra Italiaanse lekkernijen (koekjes, vleeswaren, kaas, pasta’s, bier enz.) samen met de ingrediënten voor de kookles te sturen voor een bedrag van 25,00 / 50,00 / 75,00 of 100,00 euro, als cadeau voor je medewerkers/collega’s.

zoom cooking class

Wat de kookjuf ziet 🙂

Mocht je een fles Italiaanse bubbels of rode/witte wijn willen toevoegen, die perfect past bij de gerechten die je bereidt, kies dan gewoon de desbetreffende optie! Nicoletta is niet alleen een kookinstructeur met 20 jaar ervaring, maar ook een sommelier die graag de perfecte wijs-spijs combinatie samenstelt.

Maak en eet samen een geweldige Italiaanse maaltijd!

Onze klant Faidra Z. organiseerde een kookles voor haar team bij D. (groot voedingsbedrijf) en na afloop schreef ze: “Heel erg bedankt voor het evenement! Iedereen vond het geweldig !! En ze hielden ook van de recepten!! Heel veel dank van ons allemaal! ” 🙂

Some of the Basic ingredients (olive oil, cookies, risotto rice, olives,

Een greep uit de mogelijke basisingrediënten (olijfolie, koekjes, risotto rijst, olijven, kruidenzout…)

De menu’s zijn gemakkelijk te bereiden, heerlijk en creatief. Zelfs de minder ervaren koks zullen alle gerechten perfect kunnen maken dankzij de stapsgewijze recepten, de boodschappenlijst met ingrediënten die heel makkelijk te vinden zijn of de geweldige Italiaanse producten in de box en de online live video-instructies. Deelnemers kunnen tijdens de les ook vragen stellen, die meteen beantwoord worden.

Je kunt kiezen uit verschillende Italiaanse menu’s. Alle menu’s hebben een vegetarische optie. Wil je liever een volledig veganistisch menu, dan kan dat natuurlijk ook! Je kunt kiezen om maar één gerecht te maken. De Italiaanse keuken biedt een scala aan perfecte recepten waar iedereen blij van wordt.

DE MOGELIJKE MENU’S:

ITALIAANSE APERITIVO

Bereid een geweldige aperitivo met de volgende antipasti & finger food (ook mogelijk in vegetarische/vegan versie):

  • bruschette met knoflook, tomaat & oregano
  • tomaten gevuld met Italiaanse tonijnmayo met verse kruiden & kappertjes
  • crostini met een crème van ricotta, citroen, basilicum & Parmezaanse kaas
  • rolletjes van ham/vegetarische ham gevuld met hazelnoot/kruiden roomkaas (ook mogelijk met kip- of kalkoenrollade i.p.v. ham, ook in veganistische versie)
  • sla “wraps” met zelfgemaakte eiersalade & Italiaans zuur (ook in veganistische versie)

Dit menu biedt genoeg te eten voor een rijke aperitivo “Italiaanse tapas style”. We kunnen natuurlijk ook als extra opties het volgende aan je ingrediëntenbox toevoegen: een selectie Italiaans bier en wijnen (ook beschikbaar als alleen kookles zonder ingrediënten) en/of een keuze uit verschillende Italiaanse koekjes om de Aperitivo helemaal compleet te maken met een zoete finishing touch.

Italian aperitivo

Italiaanse aperitivo (de hoeveelheden voor 2 pp zijn groter!) 🙂

TWEE GANGEN

HOOFDGERECHT VLEES/VIS/VEGETARISCH:

– Risotto met voorjaarsgroenten, verse kruiden en kip in knoflook-witte wijnsaus (ook in met vis of in vegetarische versie)

OF

Spaghetti alla puttanesca met zongedroogde tomaten, peterselie, olijven, knoflook & chilipeper (ook in vegetarische/veganistiche versie)

OF

– Paccheri-pasta met garnalen in witte wijn, knoflook en kruiden (schaaldier/ook in vegetarische versie);

OF

– Siciliaanse visfilets uit de oven met sinaasappel, citroen en groene salmoriglio saus

OF

– Siciliaanse paprika’s uit de oven gevuld met couscous, kikkererwten, citroen, krokante amandelen & verse munt (vegetarisch/veganistisch)

DESSERT:

– Apulische gedroogde vijgen gevuld met noten en gekonfijte sinaasappelschil, gedoopt in chocola

OF

Mini Siciliaanse cassata taartjes met Italiaanse lange vingers, ricotta, chocola en gekonfijte sinaasappelschil

OF

– Milanese mascarponecrème met amaretti-koekjes en verse bessen

OF

– Romige tiramisù met dadels en vers fruit

ALLES VEGAN-MENU:

– Vegan frittata met roergebakken groenten en rucola pesto

OF

Spaghetti alla puttanesca met zongedroogde tomaten, peterselie, olijven, knoflook & chilipeper

OF

Rijstsalade met gemengde groente, olijven, cherry tomaten & Italiaans zuur

DESSERT:

– Chocolade “salami” van dadels, cacao en amandelen

OF

– Apulische gedroogde vijgen gevuld met noten en gekonfijte sinaasappelschil, gedoopt in chocola

OF

– Zoete bliss balls met pruimen, noten en citroen

DRIE GANGEN

HETZELFDE ALS VOOR HET TWEEGANGENMENU PLUS:

bruschette met knoflook, tomaat & oregano (voorafje);

OF

– Toscaanse panzanella-salade met tomaat, komkommer, paprika, basilicum en knoflook (bijgerecht);

OF

– Salade van wortel en bleekselderij met balsamicodressing, rozijnen en amandelen;

We kunnen natuurlijk ook andere menu’s samenstellen op basis van je wensen en jouw favoriete producten (denk aan teambuilding voor food bedrijven).

Voor een offerte kun je ons een bericht sturen via onze contactpagina met de gewenste datum, het aantal deelnemers en het soort menu / gerecht dat je wilt maken (vlees, vlees of vis, vlees of vis + vegetarisch, allemaal vegetarisch of veganistisch). Dank je!