pizza workshop

LET OP: voorlopig werken we met kleinere groepen zodat we de 1,5 m.-regel kunnen naleven.

Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.

Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).

Iedereen maakt een eigen bol deeg en dan kun je je favoriete ingrediënten kiezen om de bodems naar smaak te beleggen. Ze zullen allemaal op onze grote keukentafel liggen zodat je de pizza van je dromen kunt maken.
Denk aan gegrilde groente, mozzarella, provolone en gorgonzola kaas. Of tonijn, kappertjes, olijven en tomaat. Maar ook ham, salami, Parmesan, rucola. Wat dacht je van verse kruiden, champignons, artisjokkenharten en ansjovis? En heb je ooit de GODDELIJKE pizza bianca met Parmesan, aardappel en rozemarijn geprobeerd???
Je zult ook leren hoe je calzone en focaccia kunt maken!

Alle pizza’s worden daarna op super hete pizza stenen en in een mini pizza oven gegaard zodat ze heerlijke krokant worden. Daarna gaan we ervan genieten met een paar glaasjes goede wijn of met heerlijk Italiaans bier (wist je dat Italianen meestal bier en geen wijn bij hun pizza drinken?).

Datum: zaterdag 4 juli 2020 UITVERKOCHT; zondag 12 juli 2020 UITVERKOCHT; zaterdag 1 augustus 2020 UITVERKOCHT; zondag 2 augustus 2020; zondag 20 september 2020; zaterdag 3 oktober 2020

Tijd: zaterdag 10.30 – 14.30 uur; zondag 16.30-21.30 uur

Prijs: € 89,00 p.p. all-in