SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

Leer Italiaans koken met Italianen! 🙂

NIEUW! ONZE EIGEN PRODUCTENLIJN! (klik om te zien)

NU OOK ONLINE TEAMBUILDING! (klik om te zien)

NU OOK: ONLINE KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING (klik om te zien)

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes bij aankomst, koken, ongelimiteerd wijn/bier, koffie/thee, recepten voor thuis, gebruik van schorten & schoonmaak/afwassen.
VOOR WORKSHOPS EN CURSUSSEN MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING: OM TE CHECKEN OF ER NOG PLEK IS OP DE DOOR U GEKOZEN DATUM KUNT U DE WEBSHOP OPENEN: DAAR VINDT U ALLEEN DE WORKSHOPS EN CURSUSSEN MET NOG BESCHIKBARE PLEKKEN.
WE WERKEN WE MET KLEINE GROEPEN OM DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN – 1,5 M. – TE RESPECTEREN EN IEDEREEN HET MAXIMUM AAN AANDACHT EN BELEVINGSPLEZIER TE GARANDEREN. 🙂
UIT RESPECT VOOR DE HORECASECTOR ETEN WE MOMENTEEL GEEN COMPLETE MAALTIJDEN AAN TAFEL. U KUNT DE DOOR U GEMAAKTE GERECHTEN MEENEMEN OM THUIS ERVAN TE GENIETEN. 🙂
———————————————
Wij geloven dat de beste preventie/kuur voor alles, écht alles, is goed en gezond eten, sporten,
zon en frisse lucht, goede wijnen (met mate) en gezelligheid. En in ieder geval…
volgen wij de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
Door te werken met kleinere groepen dan gebruikelijk bieden we veel persoonlijke aandacht aan onze klanten en respecteren we de 1,5 m. regel.
Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen e.d. met antibacteriële vloeistoffen.
Het sanitair op wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.
Wij bieden onze gasten desinfecterende gel.

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding. Ook online!

KOOKCURSUSSEN VAN 4 LESSEN (BASIS/VEGETARISCH)

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken, de regionale keuken of de vegetarische Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTENLIJN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Grinders

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Kinderkooklessen

La Cucina del Sole verzorgt ook kinderkooklessen en kinderkookworkshops voor verjaardagen en andere partijtjes. De kinderen koken samen onder deskundige begeleiding en dan eten ze alles wat ze gemaakt hebben. Voor meer informatie kunt u hierop klikken.

orange soup

Heel erg oranje soep 🙂

risotto with blueberries rosemary and red wine

Risotto met rozemarijn, rode wijn en blauwe bessen

X