Kookworkshop Amsterdam

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

ONZE EIGEN PRODUCTENLIJN (klik om te zien)

ONLINE TEAMBUILDING (klik om te zien)

ONLINE KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING (klik om te zien)

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier, koffie/thee, recepten voor thuis, gebruik van schorten & schoonmaak/afwassen.

*****

VOOR INDIVIDUELE INSCHRIJVING: OM TE CHECKEN OF ER NOG PLEK IS OP DE DOOR U GEKOZEN DATUM KUNT U DE WEBSHOP OPENEN: DAAR VINDT U ALLEEN DE WORKSHOPS EN CURSUSSEN DIE NOG BESCHIKBARE PLEKKEN BIEDEN.
 

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding. Ook online!

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Online kooklessen

We verzorgen niet alleen live kooklessen in onze keuken maar ook online workshops over specifieke thema’s zoals pasta, gnocchi, carbonara en andere Italiaanse klassiekers.

Voor meer informatie kunt u hierop klikken.

hazelnut milk

Home-made hazelnut milk

hazelnut cookies

Hazelnut and almond cookies

X