Pasta & Gnocchi Workshop, € 89,00 p.p. all-in

Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.

Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle. Alles natuurlijk met de bijbehorende sauzen waaronder de klassieke “burro e salvia” (boter en salie) voor de ravioli, de pesto alla genovese voor de corzetti – familierecept van Nicoletta – een heerlijke tomaten-groentesaus voor de tagliatelle en een rijke saus met rauwe tomaat, basilicum en geroosterde paprika voor de gnocchi.

Alle gerechten worden daarna samen aan tafel geproefd en geëvalueerd met goede wijn erbij. Een lekkere fruitsalade met munt, specerijen en slagroom als dessert en een kopje koffie of thee zijn de perfecte afsluiter van deze kookworkshop.

Datum: zaterdag 8 februari 2020 UITVERKOCHT; zaterdag 21 maart 2020 UITVERKOCHT; donderdag 9 april 2020; zondag 26 april 2020; zaterdag 9 mei 2020 UITVERKOCHT

Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; op donderdag 18.00-22.30 uur, op zondag: 16.30- 21.00 uur

Prijs: € 89,00 p.p. all-in (een glas Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, 3 glazen wijn, Italiaans bier, alle non-alcholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaak).