Pasta & Gnocchi Workshop
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle. Alles natuurlijk met de bijbehorende sauzen waaronder de klassieke “burro e salvia” (boter en salie) voor de ravioli, de pesto alla genovese voor de corzetti – familierecept van Nicoletta – een heerlijke tomaten-groentesaus voor de tagliatelle en een rijke saus met rauwe tomaat, basilicum en geroosterde paprika voor de gnocchi.
We bereiden alle gerechten en doen een proeverij. De rest van het eten kan mee naar huis worden genomen. Neem ajb wat bakjes mee. 🙂
Datum: zondag 6 augustus 2023; vrijdag 8 september 2023; zaterdag 16 september 2023; zondag 15 oktober 2023; maandag 16 oktober 2023; zaterdag 4 november 2023; zaterdag 25 november 2023; zaterdag 16 december 2023; zondag 17 december 2023; maandag 22 januari 2024; zaterdag 27 januari 2024; zaterdag 10 februari 2024
Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; op dinsdag en woensdag 18.00-22.30 uur; op zondag 16.30-20.30 u.
Prijs: € 97,50 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen/afwassen).