Pasta & Gnocchi Workshop
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle. Alles natuurlijk met de bijbehorende sauzen waaronder de klassieke “burro e salvia” (boter en salie) voor de ravioli, de pesto alla genovese voor de corzetti – familierecept van Nicoletta – een heerlijke tomaten-groentesaus voor de tagliatelle en een rijke saus met rauwe tomaat, basilicum en geroosterde paprika voor de gnocchi.
We bereiden alle gerechten en doen een proeverij. De rest van het eten kan mee naar huis worden genomen. Neem ajb wat bakjes mee. 🙂
Datum: zondag 21 januari 2024; maandag 22 januari 2024; zaterdag 27 januari 2024; zaterdag 10 februari 2024; zondag 3 maart 2024; vrijdag 22 maart 2024; zaterdag 6 april 2024; donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaart); zaterdag 15 juni 2024; zaterdag 27 juli 2024; zaterdag 10 augustus 2024; vrijdag 6 september 2024; zaterdag 19 oktober 2024
Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; doordeweeks 18.00-22.30 uur; op zondag 16.30-20.30 u.
Prijs: € 97,50 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen/afwassen).