Pasta & Gnocchi Workshop

Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.

Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle. Alles natuurlijk met de bijbehorende sauzen waaronder de klassieke “burro e salvia” (boter en salie) voor de ravioli, de pesto alla genovese voor de corzetti – familierecept van Nicoletta – een heerlijke tomaten-groentesaus voor de tagliatelle en een rijke saus met rauwe tomaat, basilicum en geroosterde paprika voor de gnocchi.

Deze workshop workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. We bereiden alle gerechten en doen een proeverij. De rest van het eten kan mee naar huis worden genomen.
Neem ajb wat bakjes mee.

Datum: zaterdag 23 oktober 2021; woensdag 17 november 2021; zaterdag 20 november 2021; donderdag 2 december 2021; zondag 27 februari 2022

Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; op woensdag, donderdag en vrijdag 18.00-22.30 uur, op zondag: 16.30- 21.30 uur

Prijs: € 94,00 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen/afwassen).