Valentine’s Date Night: koken met Italiaanse wijn

Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date op Valentijnsdag?
Kom met ons koken op deze “boozy” date night!

We zullen een aantal prachtige gerechten bereiden die bedacht zijn om liefdevolle gevoelens op te wekken, allemaal gemaakt met Italiaanse wijn. Kook een gerecht samen met je geliefde en deel het daarna met de rest, spread the love!
We zullen dan alles aan onze tafel proeven met een glas (of meer) van onze heerlijke Italiaanse wijnen.

We beginnen met een glas Italiaanse bubbels en kleine hapjes om vervolgens door te gaan met de gerechten van onze Valentijnsavond:

Bruschette con Taleggio e funghi trifolati al vino rosso (bruschette met Taleggio-kaas en champignons gebakken in knoflook, verse kruiden en rode wijn)

Risotto ai due Pecorini con timo e verdure (risotto met 2 verschillende soorten Pecorino – één is een kaas en de andere een wijn uit Midden-Italië – met tijm en heerlijke groenten)

Ravioli con ricotta, parmigiano ed erbe in salsa al burro e vino bianco (ravioli met een vulling van ricotta, Parmezaan en verse kruiden, geserveerd met een delicate room- en witte wijnsaus)

Fagiolini e carote al vino rosso (sperziebonen en worteltjes met een saus van boter, rode wijn en sjalotten)

Torta al cioccolato e Marsala (een rijke chocoladetaart gemaakt met Marsala-likeurwijn, geserveerd met slagroom en bessen)

Panna cotta con gelatina al vino rosso (een prachtige panna cotta met een weelderige rode wijngelei).

De desserts worden vergezeld met een glas zoete Marsala.

Wil je met ons mee koken op een avond vol liefde en eten?
OM TE BOEKEN, GRAAG NAAR DEZE PAGINA GAAN.

Date: Wednesday 14 February 2024
Time: 18.00-22.30 h.

Prijs: € 99,50 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, limoncello/likeurtje, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen).

DEZE WORKSHOP KAN ALLEEN VOOR 2 PP TEGELIJK WORDEN GEBOEKT (199,00 euro for 2 pp)