CURSUS “NANNY SOS FOOD” – woensdag 4, 11, 18 en 25 september, 9.15 – 12.15 u.

Jasmine at La Cucina del SoleBen je eigenaar van een Au Pair of Nannies’ Agency en wil je er zeker van zijn dat je medewerkers je klanten waardevolle extra vaardigheden kunnen bieden? Of ben je Nanny, Huishoudster, Huishoudelijke hulp of Au Pair en wil je de gezinnen waarmee je samenwerkt extra competenties bieden? En wat te denken van Ouders die hun eigen gezin een superieure zorg via hun geliefde Au Pair willen bieden?

Als je het bovenstaande herkent, dan is deze serie van vier lessen perfect voor jou omdat deze gericht is op het aanleren van nieuwe vaardigheden op het gebied van koken, voeding en kinderpsychologie aan allerlei professionele werkers op het gebied van kinderopvang. Onze ervaren kooklerares en ex-Nanny Jasmine zal je niet alleen voorzien van heerlijke en makkelijke recepten, maar ook van een schriftelijke handleiding (pdf-bestanden) vol met belangrijke informatie. Ze zal je ook waardevolle persoonlijke ondersteuning geven plus de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een geweldige food community van internationale Nannies.

Onze kok, onderwijzeres, kinderkookexpert en aankomend voedingsdeskundige Jasmine heeft een eenvoudig maar zeer efficiënt programma ontwikkeld om je te helpen omgaan met voedingsbehoeften, dieetwensen en voedsel-gerelateerde eigenaardigheden van zowel kinderen als ouders.

Coloured pasta with hidden vegetables

Deze cursus is geschikt voor professionals in de kinderopvang die meer vertrouwen willen krijgen in hun kook- en voedingsvaardigheden en gezond eten willen bereiden voor kinderen en hun gezin. De gerechten zijn internationaal, met een Italian touch (Jasmine is Italiaanse).

Jasmine heeft uitgebreide ervaring in het werken met kinderen en gezinnen, als Nanny en als kooklerares op Amsterdamse scholen. Ze is ook een zeer bekwame kookdocent voor kinderen en volwassenen. Daarnaast is ze binnenkort gediplomeerd food coach (Nederlands diploma).

OM DEZE CURSUS TE BOEKEN KLIKT U OP DE EERSTE DATUM IN DE KALENDER EN VOLGT U DE BOEKINGSPROCEDURE.

                                          MENU (4 LESSEN):

                                           LES 1: LUNCH BOXES

Pizza muffins
Toscaanse cannellibonenspread met rainbow sticks
Fagottini van bladerdeeg met paprikacrème
Griekse keftedes met courgette en ui

LES 2: LATE LUNCH 

Bulgur salade met groente en verse kruiden
Spaanse tortilla de patatas (aardappelomelette)
Sushi en “frushi”
Bibimbap (niet heet, Koreaans poké bowl)
Verse eierpasta met “verborgen groente” (spinazie, tomaat, rode bieten, pompoen enz.)

LES 3: DINER

Soep van rode kool
Broccoli fritters
Bonenburgers
Japanse gyozas, vegetarisch en met kip

LES 4: ZOETIGHEDEN EN SNACKS

Bladerdeeg taartjes met zelfgemaakte vruchtensorbet
Rogge, chocola en cranberry animal jungle koekjes
Zoete aardappelkoekjes
Pastinaak- en perentaart

Wat je kunt verwachten: tijdens de 4 lessen van deze cursus werk je samen met andere studenten in een ontspannen, praktijkgerichte omgeving onder begeleiding van onze professionele kookinstructeur.

  • De lessen duren maximaal 3 uur.
  • Je werkt samen met andere studenten in groepen van 2 pp.
  • Deze cursus is beperkt tot 12 studenten.
  • Tijdens de cursus kun je vragen stellen en aantekeningen maken. Jasmine zal je veel informatie geven, dus neem een notitieboekje mee.
  • Je zult het grootste deel van de tijd staan, werken en koken, dus zorg ervoor dat je comfortabele kleding en schoenen draagt en lang haar vastbindt.
  • Je krijgt een kopje koffie of thee bij aankomst, non-alcoholische drankjes met kleine hapjes tijdens de kooklessen, plus een royale proeverij van alle gemaakte gerechten. Koffie/thee, mineraalwater en vruchtensappen zijn altijd beschikbaar.

We moedigen het aan om restjes/overtollige voedsel mee naar huis te nemen, dus neem alsjeblieft je eigen bakjes mee.

Als je allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen hebt, vermeld deze dan bij het boeken van deze cursus (je kunt dit doen wanneer je het boekingsformulier invult). Aanpassingen aan recepten tijdens de workshop zijn vrij moeilijk en soms onmogelijk. Bedankt voor je medewerking.

DAGEN: woensdag 4, 11, 18 en 25 september
TIJD: 9.15 u. – 12.15 u.
PRIJS:  520,00 euro per persoon inclusief btw

OM DEZE CURSUS TE BOEKEN KLIKT U OP DE EERSTE DATUM IN DE KALENDER EN VOLGT U DE BOEKINGSPROCEDURE.

bibimbap