Italiaanse Catering & Private Dining

OP DIT MOMENT HEBBEN WE HET ZEER DRUK MET DE KOOLESSEN EN DE KOOKCURSUSSEN EN DAARDOOR NEMEN WE GEEN CATERING OPDRACHTEN AAN.

La Cucina del Sole betekent ook catering in Amsterdam en private dining met stijl. Originele regionale gerechten zoals een Siciliaans menu of all-round klassiekers als antipasti, pastagerechten, soepen, salades, vlees- en visgerechten of dolci (desserts) behoren tot de vele mogelijkheden. We gaan samen het menu bepalen op basis van uw wensen en van onze smakelijke voorstellen. Laat ons u voorzien van een onvergetelijke eetervaring voor uw ontbijt/brunch, lunch, cocktail/aperitief, diner, vergadering, feest en alle andere belangrijke eetmomenten!

Wat we voor u kunnen doen:
lunch catering (broodjes, soep, hartige taarten, salades en desserts.
sandwich catering (een ruime keuze aan Italiaanse/internationale broodjes in mooie papieren zakjes of kartonnen doosjes – eventueel ook verpakt met servet, drankje, fruit, zoete en/of gezonde lekkernijen en veel meer)
salade catering (een scala aan rijke, voedzame en smakelijke salades, met erbij een keuze uit verschillende soorten brood)
soep catering (een scala aan smakelijke en vullende soepen, met erbij een keuze uit verschillende soorten brood)
catering thuis (verjaardag, familiefeest enz.)
catering op kantoor (ontbijt, vergadering, feest, cocktail/aperitief met canapés en hapjes, enz.)
vegetarische/vegan catering (als u een compleet vegetarische of vegan catering wilt kunnen we u het allerbeste aanbieden gezien de Italiaanse keuken vol is fantastische vegetarische/vegan gerechten)
catering op beurs/fair (snacks, lunch, thee/koffie met friandises, diner enz.)
catering voor tentoonstellingen (cocktail/aperitief met canapés en hapjes, lunch, diner enz.)
catering voor opening kunstgalerie (finger food, cocktail/aperitief met canapés en hapjes, enz.)
crew catering voor film, tv en theater (ontbijt, lunch, snacks en diner)
bruiloft catering (van finger food & bubbels tot een compleet feestelijke lunch/diner)
catering voor Kerst en andere festiviteiten (speciale gerechten voor speciale dagen!)
luxe catering (speciale luxe borrelhapjes met exclusieve ingrediënten)
picknick catering (we bereiden mooie manden gevuld met heerlijk eten, wijn/Prosecco/drankjes, borrelhapjes, servetten en alles wat nodig is voor de perfecte picknick)
boot/zeil catering (we bereiden mooie manden gevuld met heerlijk eten, wijn/Prosecco/drankjes, borrelhapjes, servetten en alles wat nodig is voor de perfecte boot-/zeilexcursie)

We kunnen heerlijke authentieke Italiaanse gerechten bereiden die u op de locatie van uw keuze (catering) of op onze eigen locatie in Amsterdam (private dining) kunt nuttigen.

Het is ook mogelijk om uw Italiaanse maaltijd helemaal compleet te maken met een fantastische selectie Italiaanse wijnen dankzij ons uitgebreide netwerk van bevriende wijnimporteurs en wijnverkopers. Eigenaar en chef Nicoletta is een gecertificeerde sommelier met AIS (Associazione Italiana Sommelier) en ze kan uitstekende wijn-spijs combinaties adviseren.

Ook kunnen wij zorgen voor een verscheidenheid aan andere menu’s uit verschillende wereldkeukens, van een klassiek chili con carne met rijst, tortilla’s en groenten tot een pittige Marokkaanse lam stoofpot met couscous en geurige groenten of een lekkere Spaanse tortilla met chorizo en gebakken aardappelen geserveerd met een rijke salade. Onze koks zijn experts en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij gebruiken alleen pure, verse en, indien beschikbaar, biologische ingrediënten en originele Italiaanse producten. Bovendien, kwaliteit en liefde zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten.

Enkele van de vele catering mogelijkheden:

Ontbijt catering: verpakt in schattige papieren tasjes of kartonnen mandjes gevuld met een gezond en voedzaam ontbijtje ‘on the go’ (denk bijvoorbeeld aan vers fruit, fruitsap/mineraalwater en een sandwich) of een compleet ontbijt of brunch met yoghurt, ontbijtgranen, koekjes, eieren, sandwiches, kleurrijke ready-to-snack groenten, vers fruit, salades, vruchtensappen, Prosecco of champagne en nog veel meer, buffet style of geserveerd aan een mooi gedekte tafel.

Lunch catering: verpakt in handige papieren tasjes of kartonnen mandjes, als buffet of geserveerd aan een mooi gedekte tafel, onze lunches zijn altijd een ware traktatie. U kunt verschillende Italiaanse en internationaal georiënteerde sandwiches bestellen, en ook salades, soepen, gezonde en kleurrijke ready-to-snack groenten met lekkere dips, warme gerechten, vers fruit, fruitsalades, noem maar op!

Cocktail hapjes & drankjes: onze canapés, antipasti, finger food en hapjes zijn perfect om een glas wijn of gekoelde Prosecco te begeleiden. Vraag ons naar onze speciale partyselectie van kleine gerechten/snacks. Een lijst met wijnen en andere drankjes is ook beschikbaar.

Diner catering: een complete 3-, 4-, 5- of meer gangen menu voor een sitting dinner of een buffet met easy-to-serve warme en koude gerechten voor de perfecte walking dinner, een rijke en gevarieerde keuze aan hapjes en antipasti… De keuze is aan u!
Een lijst met wijnen en andere drankjes is ook beschikbaar.

Mocht u een ander soort catering wensen, dan kunt u ons een bericht sturen met uw ideeën.

Neem contact met ons op voor een offerte op basis van uw specifieke wensen.