may 2022
03may18:0022:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(click for info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Tuesday) 18:00 - 22:30
04may18:0022:30DE SICILIAANSE KEUKEN(click for info)
Event Details
We beginnen met de heerlijke involtini di melanzane con spaghettini, rolletjes van gegrild aubergine gevuld met dunne spaghetti in een rijke tomaat & gezouten ricotta saus. We gaan verder
Event Details
We beginnen met de heerlijke involtini di melanzane con spaghettini, rolletjes van gegrild aubergine gevuld met dunne spaghetti in een rijke tomaat & gezouten ricotta saus. We gaan verder met de verrassende fuazza agli spinaci, een opgerolde focaccia (zie foto) gevuld met spinazie, olijven, knoflook en veel pecorino kaas. De pollo con peperonata siciliana (kip in paprikasaus met groene olijven) is een fantastisch hoofdgerecht dat iedereen blij zal maken (ook in vegetarische versie). Zucchine in salmoriglio (gebakken courgettes met een groene saus van knoflook, citroen en verse kruiden) en de insalata pantesca, een rijke salade uit het eiland Pantelleria, zijn de smakelijke bijgerechten.
Siciliaanse amandelkoekjes en de olivette di Sant’Agata (kleine “olijven” bereid met suiker en amandel- en pistachemeel) zijn onze zoetigheden.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
11may18:0022:30Kookcursus Vegetarische Italiaanse Keuken VEG4 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken. 4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022,
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken.
4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022, 18.00 – 22.30 u.
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
14may10:3014:30Kookcursus De Streekgebonden Italiaanse Keuken SAT5 - 4 lessen(click for info)
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de volgende regioni: Sicilië, Puglia, Ligurië en Toscane.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
18may18:0022:30Kookcursus Vegetarische Italiaanse Keuken VEG4 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken. 4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022,
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken.
4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022, 18.00 – 22.30 u.
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
21may10:3014:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
25may18:0022:30Kookcursus Vegetarische Italiaanse Keuken VEG4 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken. 4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022,
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken.
4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022, 18.00 – 22.30 u.
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
26may18:0022:30DE KEUKEN VAN PUGLIA(CLICK FOR INFO)
Event Details
Puglia (Apulië) is de “hak” van Italië en een van de streken met de meest pure en authentieke keukens. We beginnen met polpette di melanzane (goudbruine gefrituurde aubergineballetjes met
Event Details
Puglia (Apulië) is de “hak” van Italië en een van de streken met de meest pure en authentieke keukens.
We beginnen met polpette di melanzane (goudbruine gefrituurde aubergineballetjes met pecorino en oregano) als borrelhap. Daarna eten we heerlijke capunti, zelfgemaakte pasta met Primitivo wijn in een pittige caponata pugliese saus met tomaat en verse groenten. We gaan verder met een klassieke calzone di cipolla, een heerlijke focaccia gevuld met zoete uien, pecorino en olijven, en gevulde courgettes uit de oven. Plus een bijgerecht dat eveneens spannend en smakelijk is: peperoni ripieni (gevulde paprika’s uit de oven). En dan, dulcis in fundo, twee desserts: fichi ripieni al cioccolato, zongedroogde vijgen in likeurwijn gevuld met amandelen en gedoopt in gesmolten chocola, en cheesecake met ricotta en citrusvruchten.
VOOR MEER INFO KLIK OP LEARN MORE.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
28may10:3014:30Kookcursus De Streekgebonden Italiaanse Keuken SAT5 - 4 lessen(click for info)
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de volgende regioni: Sicilië, Puglia, Ligurië en Toscane.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
june 2022
01jun18:0022:30Kookcursus Vegetarische Italiaanse Keuken VEG4 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken. 4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022,
Event Details
We maken de beste en meest verrassende vegetarische gerechten uit de Italiaanse keuken.
4 lessen: woensdag 11, 18, 25 mei en 1 juni 2022, 18.00 – 22.30 u.
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
02jun18:0022:30DE TOSCAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)
Event Details
We bereiden twee soorten crostini (groene met een smaakvolle kruidenpesto en rode met een pittige tomaat- en bonencrème) en dan crespelle alla fiorentina (dunne crêpes gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus). De bijgerechten zijn panzanella,
Event Details
We bereiden twee soorten crostini (groene met een smaakvolle kruidenpesto en rode met een pittige tomaat- en bonencrème) en dan crespelle alla fiorentina (dunne crêpes gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus). De bijgerechten zijn panzanella, een rijke salade met veel knapperige groenten, en venkel en rode uien met olijven gestoofd in witte wijn. De desserts: twee van de meest bekende zoete traktaties uit de streek, de cantuccini (krokante koekjes uit Prato) en de ricciarelli (zachte en zoete amandelkoekjes uit Siena). Plus de beroemde torta della nonna, een heerlijke taart met krokante bodem en een rijke vulling van custard en pijnboompitten, geserveerd met een glaasje Vin Santo (toscaans dessertwijn).
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
03jun18:0022:30PIZZA WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Friday) 18:00 - 22:30
04jun10:3014:30PIZZA WORKSHOP(click for info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
08jun18:0022:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
09jun18:0022:30TIPSY DATE NIGHT: KOKEN MET ITALIAANSE WIJN(CLICK FOR INFO)
Event Details
Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date night? Of heerlijke recepten leren om thuis te maken voor je geliefde? Je
Event Details
Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date night? Of heerlijke recepten leren om thuis te maken voor je geliefde? Je kunt alleen komen of met je partner!
Kom met ons koken op deze “wijnachtige” date night!
We zullen een aantal prachtige gerechten bereiden die bedacht zijn om liefdevolle gevoelens op te wekken, allemaal gemaakt met Italiaanse wijn! Daarna gaan we alles aan tafel proeven met een glas (of meer) van onze heerlijke Italiaanse wijnen.
FOR MORE INFO CLICK ON “LEARN MORE”.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
11jun10:3014:30Kookcursus De Streekgebonden Italiaanse Keuken SAT5 - 4 lessen(click for info)
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de volgende regioni: Sicilië, Puglia, Ligurië en Toscane.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
16jun18:0022:30DE NAPOLITAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)
Event Details
De keuken van Napels is rijk aan authentieke Italiaanse smaken dankzij klassieke ingrediënten zoals tomaat, mozzarella, pasta en verse kruiden. We eten mozzarella in carrozza (goudgele en
Event Details
De keuken van Napels is rijk aan authentieke Italiaanse smaken dankzij klassieke ingrediënten zoals tomaat, mozzarella, pasta en verse kruiden.
We eten mozzarella in carrozza (goudgele en krokante “mozzarellasandwiches” met zongedroogde tomaten en kruiden) als starte. De eerste gang is maltagliati con le patate, een pittige zelfgemaakte pasta met aardappelen, verse kruiden en rode pepertjes. Daarna is er de bekende parmigiana di melanzane, een ovenschotel met gegrilde aubergines, mozzarella en een intens smakende tomaten-basilicumsaus. De bijgerechten zijn intens aromatische gefrituurde courgettes gemarineerd in munt en azijn plus tomaten uit de oven met een heerlijke korst van verse kruiden, paneermeel en veel e.v. olijfolie…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
23jun18:0022:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
25jun10:3014:30Kookcursus De Streekgebonden Italiaanse Keuken SAT5 - 4 lessen(click for info)
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de
Event Details
Iedere Italiaanse streek (we hebben er 20 in totaal) heeft zeer karakteristieke eetgewoontes, recepten en ingrediënten. In onze culinaire reis door Italië ontdekken we de keukens van de volgende regioni: Sicilië, Puglia, Ligurië en Toscane.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
29jun18:0022:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
july 2022
02jul10:3014:30DE SICILIAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)
Event Details
We beginnen met de heerlijke involtini di melanzane con spaghettini, rolletjes van gegrild aubergine gevuld met dunne spaghetti in een rijke tomaat & gezouten ricotta saus. We gaan verder
Event Details
We beginnen met de heerlijke involtini di melanzane con spaghettini, rolletjes van gegrild aubergine gevuld met dunne spaghetti in een rijke tomaat & gezouten ricotta saus. We gaan verder met de verrassende fuazza agli spinaci, een opgerolde focaccia (zie foto) gevuld met spinazie, olijven, knoflook en veel pecorino kaas. De pollo con peperonata siciliana (kip in paprikasaus met groene olijven) is een fantastisch hoofdgerecht dat iedereen blij zal maken (ook in vegetarische versie). Zucchine in salmoriglio (gebakken courgettes met een groene saus van knoflook, citroen en verse kruiden) en de insalata pantesca, een rijke salade uit het eiland Pantelleria, zijn de smakelijke bijgerechten.
Siciliaanse amandelkoekjes en de olivette di Sant’Agata (kleine “olijven” bereid met suiker en amandel- en pistachemeel) zijn onze zoetigheden.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
10jul16:3021:00PIZZA WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Sunday) 16:30 - 21:00
13jul18:0022:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Wednesday) 18:00 - 22:30
23jul10:3014:30PIZZA WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
august 2022
11aug18:0022:30RISOTTO WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
We bereiden 4 gerechten: een risotto con mele e speck (heerlijke risotto met appel en speck), de risotto ai frutti di mare (risotto met vongole – venusschelpjes – en garnalen),
Event Details
We bereiden 4 gerechten: een risotto con mele e speck (heerlijke risotto met appel en speck), de risotto ai frutti di mare (risotto met vongole – venusschelpjes – en garnalen), een risotto met zwarte rijst, tomaat en basilicumcoulis en de vrolijke risotto con verdure di stagione in het voorjaar (met seizoensgroente en kaas) of de zalige risotto con zucca e funghi porcini (met pompoen en eekhoorntjesbrood) in de koudere wintermaanden.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
23aug18:0022:30COOKING COURSE BASICS OF THE ITALIAN CUISINE TUE7 - 4 LESSONS(CLICK FOR INFO)
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics,
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics, desserts).
FOR MORE INFO CLICK ON “LEARN MORE”.
Time
(Tuesday) 18:00 - 22:30
27aug10:3014:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle. Alles natuurlijk met de bijbehorende sauzen waaronder de klassieke “burro e salvia” (boter en salie) voor de ravioli, de pesto alla genovese voor de corzetti – familierecept van Nicoletta – een heerlijke tomaten-groentesaus voor de tagliatelle en een rijke saus met rauwe tomaat, basilicum en geroosterde paprika voor de gnocchi.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
30aug18:0022:30COOKING COURSE BASICS OF THE ITALIAN CUISINE TUE7 - 4 LESSONS(CLICK FOR INFO)
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics,
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics, desserts).
FOR MORE INFO CLICK ON “LEARN MORE”.
Time
(Tuesday) 18:00 - 22:30
september 2022
03sep10:3014:30PIZZA WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
06sep18:0022:30COOKING COURSE BASICS OF THE ITALIAN CUISINE TUE7 - 4 LESSONS(CLICK FOR INFO)
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics,
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics, desserts).
FOR MORE INFO CLICK ON “LEARN MORE”.
Time
(Tuesday) 18:00 - 22:30
13sep18:0022:30COOKING COURSE BASICS OF THE ITALIAN CUISINE TUE7 - 4 LESSONS(CLICK FOR INFO)
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics,
Event Details
Course TUE7. 4 lessons Tuesday 23 & 30 August and 6 & 13 September 2022 with all the basics of the Italian cuisine (pasta, gnocchi, risotto, sauces, bolognese, ciabatta, classics, desserts).
FOR MORE INFO CLICK ON “LEARN MORE”.
Time
(Tuesday) 18:00 - 22:30
22sep18:0022:30DE SICILIAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)
Event Details
We beginnen met de heerlijke involtini di melanzane con spaghettini, rolletjes van gegrild aubergine gevuld met dunne spaghetti in een rijke tomaat & gezouten ricotta saus. We gaan verder
Event Details
We beginnen met de heerlijke involtini di melanzane con spaghettini, rolletjes van gegrild aubergine gevuld met dunne spaghetti in een rijke tomaat & gezouten ricotta saus. We gaan verder met de verrassende fuazza agli spinaci, een opgerolde focaccia (zie foto) gevuld met spinazie, olijven, knoflook en veel pecorino kaas. De pollo con peperonata siciliana (kip in paprikasaus met groene olijven) is een fantastisch hoofdgerecht dat iedereen blij zal maken (ook in vegetarische versie). Zucchine in salmoriglio (gebakken courgettes met een groene saus van knoflook, citroen en verse kruiden) en de insalata pantesca, een rijke salade uit het eiland Pantelleria, zijn de smakelijke bijgerechten.
Siciliaanse amandelkoekjes en de olivette di Sant’Agata (kleine “olijven” bereid met suiker en amandel- en pistachemeel) zijn onze zoetigheden.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Thursday) 18:00 - 22:30
24sep10:3014:30PASTA & GNOCCHI WORKSHOP(CLICK FOR INFO)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
october 2022
01oct10:3014:30KOOKCURSUS BASIS VD ITALIAANSE KEUKEN SAT7 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti en klassieken, desserts).
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
15oct10:3014:30KOOKCURSUS BASIS VD ITALIAANSE KEUKEN SAT7 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti en klassieken, desserts).
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
29oct10:3014:30KOOKCURSUS BASIS VD ITALIAANSE KEUKEN SAT7 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti en klassieken, desserts).
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
november 2022
12nov10:3014:30KOOKCURSUS BASIS VD ITALIAANSE KEUKEN SAT7 - 4 LESSEN(click for info)
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti
Event Details
Cursus SAT7. 4 lessen op zaterdag 1, 15 en 29 oktober & 12 november met veel van de basisrecepten van de Italiaanse keuken (pasta, gnocchi, risotto, sauzen, bolognese, ciabatta, antipasti en klassieken, desserts).
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30
19nov10:3014:30DE VENETIAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)
Event Details
We maken polpettine di carne e patate (gefrituurde aardappel-vleesballetjes, evt. ook in vegetarische versie) en rotolini di zucchina ripieni (gevulde courgetterolletjes). Als primo piatto bereiden we gnocchi di zucca (pompoengnocchi met
Event Details
We maken polpettine di carne e patate (gefrituurde aardappel-vleesballetjes, evt. ook in vegetarische versie) en rotolini di zucchina ripieni (gevulde courgetterolletjes). Als primo piatto bereiden we gnocchi di zucca (pompoengnocchi met een delicate pesto van gemengde kruiden) en als secondo maken we de heerlijke pollo in tecia, gestoofde kip in tomatensaus op z’n Venetiaans geserveerd met een romige bijgerecht met wortelen en pancetta plus een rijke Venetiaanse salade. Het vegetarisch hoofdgerecht is courgette beignets. Als dessert eten we een zachte en romige zabaione con zaleti, sabayon met krokante polentakoekjes geserveerd met een glaasje grappa of limoncello.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”
more
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30