january 2021
23jan10 h 30 min14 h 30 minPizza workshop(klik voor info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Voor
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min
26jan18 h 00 min20 h 30 minGezond en makkelijk koken voor 1(klik voor info)
Event Details
Ben jij iemand, die geen zin heeft om alleen voor zichzelf te koken? En koop je grotendeels kant-en-klare maaltijden? (bezorgservice, supermarkt, snackbar, noem maar op?) Als je het zat bent om
more
Event Details
Ben jij iemand, die geen zin heeft om alleen voor zichzelf te koken? En koop je grotendeels kant-en-klare maaltijden? (bezorgservice, supermarkt, snackbar, noem maar op?)
Als je het zat bent om veel geld uit te geven aan voedsel dat vaak niet echt voedzaam en gezond is, hebben we de perfecte oplossing voor jou!
Het koken van een gezonde maaltijd hoeft bovendien niet lang te duren.
Maak van 2021 het jaar waarin je leert te genieten van koken voor jezelf en behandel je lichaam zoals de tempel het is! Koken voor een persoon is nooit zo makkelijk geweest.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Tuesday) 18 h 00 min - 20 h 30 min
february 2021
11feb18 h 00 min22 h 30 minKOOKWORKSHOP DE PERFECTE RISOTTO(klik voor info)
Event Details
“Risotto maken is moeilijk” en “Het duurt altijd drie kwartier voordat het klaar is” horen we vaak op onze workshops. Niets is
more
Event Details
“Risotto maken is moeilijk” en “Het duurt altijd drie kwartier voordat het klaar is” horen we vaak op onze workshops.
Niets is minder waar want een perfecte risotto is zo gepiept. Je hebt weliswaar enig geduld (maximaal zo’n twintig minuten) en goede ingrediënten nodig, dat wel. En met de kennis die je tijdens deze workshop gaat opdoen ben je straks in staat zijn om allerlei geweldige, romige risotto’s te maken.
We bereiden 4 gerechten: een risotto con mele e speck (heerlijke risotto met appel en speck), de risotto ai frutti di mare (risotto met vongole – venusschelpjes – en garnalen), een risotto met zwarte rijst, tomaat en basilicumcoulis en de vrolijke risotto con verdure di stagione in het voorjaar (met seizoensgroente en kaas) of de zalige risotto con zucca e funghi porcini (met pompoen en eekhoorntjesbrood) in de koudere wintermaanden. Het dessert: peren uit de oven met ricotta en chocolade (herfst/winter) of ricottacrème met in wijn gepocheerd fruit (voorjaar/zomer).
VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Thursday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
13feb10 h 30 min14 h 30 minPasta & Gnocchi Workshop(klik voor info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min Amsterdam
14feb16 h 30 min21 h 30 minValentine's Date Night: koken met Italiaanse wijn(klik voor info)
Event Details
Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date op Valentijnsdag? Kom met ons koken op deze “wijnachtige” date night! We zullen een
more
Event Details
Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date op Valentijnsdag?
Kom met ons koken op deze “wijnachtige” date night!
We zullen een aantal prachtige gerechten bereiden die bedacht zijn om liefdevolle gevoelens op te wekken, allemaal gemaakt met Italiaanse wijn! We zullen dan alles aan onze tafel proeven met een glas (of meer) van onze heerlijke Italiaanse wijnen.
We beginnen met een glas Italiaanse bubbels en kleine hapjes om vervolgens door te gaan met de gerechten van onze Valentijnsavond:
Bruschette con Taleggio e funghi trifolati al vino rosso (bruschette met Taleggio-kaas en champignons gebakken in knoflook, verse kruiden en rode wijn)…
VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”
Time
(Sunday) 16 h 30 min - 21 h 30 min
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers. Dinsdag 16 & 23 februari en 2 &
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers.
Dinsdag 16 & 23 februari en 2 & 9 maart 2021
Voor het complete programma klik op “Learn more”.
Time
(Tuesday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
21feb15 h 30 min18 h 00 minITALIAANSE ZOETIGHEDEN EN DESSERTS(klik voor info)
Event Details
Kom leren hoe je enkele van de geweldige dolci (zoetigheden) en desserts van Italië kunt maken! MENU: Canestrelli, heerlijk krokante en kruimelige bloemetjeskoekjes uit Ligurië gemaakt met veel biologische boter; Tiramisù met dadels en limoncello, een ongebruikelijke
more
Event Details
Kom leren hoe je enkele van de geweldige dolci (zoetigheden) en desserts van Italië kunt maken!
MENU:
Canestrelli, heerlijk krokante en kruimelige bloemetjeskoekjes uit Ligurië gemaakt met veel biologische boter;
Tiramisù met dadels en limoncello, een ongebruikelijke versie van het meest klassieke Italiaanse dessert met zoete Medjoul-dadels, limoncello-likeur en vers fruit;
Cannoli siciliani, de geweldige Siciliaanse traktatie met een romige ricotta en chocoladevulling;
Seadas uit Sardinië, nog een heerlijke en verrassende Zuid-Italiaanse zoetigheid gemaakt met milde pecorino kaas gefrituurd in een jasje van krokant deeg en besprenkeld met honing;
Zabaglione, de heerlijke zachte custard bereid met eidooiers en witte wijn, perfect om je koekjes in te dopen;
Baci di dama, de lekkere hazelnoot- en chocoladekoekjes uit Piemonte.
VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Sunday) 15 h 30 min - 18 h 00 min
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers. Dinsdag 16 & 23 februari en 2 &
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers.
Dinsdag 16 & 23 februari en 2 & 9 maart 2021
Voor het complete programma klik op “Learn more”.
Time
(Tuesday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
24feb18 h 00 min22 h 30 minDE NAPOLITAANSE KEUKEN(klik voor info)
Event Details
De keuken van Napels is rijk aan authentieke Italiaanse smaken dankzij klassieke ingrediënten zoals tomaat, mozzarella, pasta en verse kruiden. We eten mozzarella in carrozza (goudgele en krokante “mozzarellasandwiches” met zongedroogde tomaten en
more
Event Details
De keuken van Napels is rijk aan authentieke Italiaanse smaken dankzij klassieke ingrediënten zoals tomaat, mozzarella, pasta en verse kruiden.
We eten mozzarella in carrozza (goudgele en krokante “mozzarellasandwiches” met zongedroogde tomaten en kruiden) als starte. De eerste gang is maltagliati con le patate, een pittige zelfgemaakte pasta met aardappelen, verse kruiden en rode pepertjes. Daarna is er de bekende parmigiana di melanzane…
VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Wednesday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
28feb16 h 30 min21 h 30 minPizza workshop(klik voor info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Voor
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Sunday) 16 h 30 min - 21 h 30 min
march 2021
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers. Dinsdag 16 & 23 februari en 2 &
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers.
Dinsdag 16 & 23 februari en 2 & 9 maart 2021
Voor het complete programma klik op “Learn more”.
Time
(Tuesday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
03mar10 h 30 min14 h 30 minPUUR EN GEZOND ITALIAANS KOKEN(klik voor info)
Event Details
Italiaans koken zonder tarwe, gluten,
more
Event Details
Italiaans koken zonder tarwe, gluten, zuivel van koemelk en toegevoegde geraffineerde suikers. Vegetarisch en zelfs veganistisch (sommige recepten)! En toch heel lekker!
VOOR INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Wednesday) 10 h 30 min - 14 h 30 min
04mar18 h 00 min22 h 30 minVEGANISTISCH ITALIAANS KOOKWORKSHOP(klik voor info)
Event Details
De recepten zijn perfect voor degenen die nooit van vlees en zuivel hebben gehouden en ook voor wie er wel van houdt (we zullen een aantal fantastische, volledig natuurlijke alternatieven
Event Details
De recepten zijn perfect voor degenen die nooit van vlees en zuivel hebben gehouden en ook voor wie er wel van houdt (we zullen een aantal fantastische, volledig natuurlijke alternatieven gebruiken die je smaakpapillen blij zullen maken).
Voor meer info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Thursday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers. Dinsdag 16 & 23 februari en 2 &
Event Details
Leer de basis van de Italiaanse keuken, van pasta & gnocchi tot brood, risotto, panna cotta, frittata, semifreddo en veel meer klassiekers.
Dinsdag 16 & 23 februari en 2 & 9 maart 2021
Voor het complete programma klik op “Learn more”.
Time
(Tuesday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
11mar18 h 00 min22 h 30 minPasta & Gnocchi Workshop(klik voor info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Thursday) 18 h 00 min - 22 h 30 min Amsterdam
14mar16 h 30 min21 h 30 minPasta & Gnocchi Workshop(klik voor info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Sunday) 16 h 30 min - 21 h 30 min Amsterdam
16mar18 h 00 min22 h 30 minKoken met Italiaanse wijn(klik voor info)
Event Details
Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date night? Of heerlijke recepten leren om thuis te maken voor je geliefde?
more
Event Details
Ben je dol op Italiaans eten en wijn en wil je je geliefde verrassen met een smakelijke date night? Of heerlijke recepten leren om thuis te maken voor je geliefde? Je kunt alleen komen of met je partner!
Kom met ons koken op deze “wijnachtige” date night!
We zullen een aantal prachtige gerechten bereiden die bedacht zijn om liefdevolle gevoelens op te wekken, allemaal gemaakt met Italiaanse wijn! Daarna gaan we alles aan tafel proeven met een glas (of meer) van onze heerlijke Italiaanse wijnen.
We beginnen met een glas Italiaanse bubbels en kleine hapjes om vervolgens door te gaan met het bereiden van deze gerechten:
Bruschette con Taleggio e funghi trifolati al vino rosso (bruschette met Taleggio-kaas en champignons gebakken in knoflook, verse kruiden en rode wijn).
Risotto ai due Pecorini con timo e verdure …
Time
(Tuesday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
18mar18 h 00 min22 h 30 minSICILIAANSE KOOKWORKSHOP(klik voor info)
Event Details
De Siciliaanse keuken is het resultaat van een verrassende melting pot gezien het feit dat Sicilië door vele bevolkingen beïnvloed is geweest (Grieken,
more
Event Details
De Siciliaanse keuken is het resultaat van een verrassende melting pot gezien het feit dat Sicilië door vele bevolkingen beïnvloed is geweest (Grieken, Arabieren, Noormannen en meer). De rijkdom van haar keuken is daardoor gigantisch.
We beginnen met Palermo’s meest geliefde street food, de arancini di riso (gefrituurde balletjes van saffraanrisotto gevuld met mozzarella en doperwten) om daarna verder te gaan met een smaakvolle stoofschotel van kip in witte wijn met olijven en kappertjes, allemaal geweldige producten van het eiland (of een Siciliaans taartje met zongedroogde tomaten voor de vegetariërs). Gevulde tomaten uit de oven en caponata (de Siciliaanse ratatouille) zijn de rijke en bewerkelijke bijgerechten terwijl de cassata siciliana ons zoet meesterwerkje wordt: een rijke taartbodem gedrenkt in likeur en gevuld met een zoete ricottacrème verrijkt met chocolade en gekonfijte sinaasappelschillen. Natuurlijk zullen we heerlijke Siciliaanse wijnen erbij drinken om de keuken van deze prachtige regio nog beter te kunnen waarderen.
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Thursday) 18 h 00 min - 22 h 30 min
28mar16 h 30 min21 h 30 minPizza workshop(klik voor info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Voor
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Sunday) 16 h 30 min - 21 h 30 min
april 2021
10apr10 h 30 min14 h 30 minPasta & Gnocchi Workshop(klik voor info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min Amsterdam
23apr10 h 30 min13 h 00 minMasterclass Gevulde Pasta(klik voor info)
Event Details
Kom 3 geweldige soorten gevulde pasta maken. Je bereidt eerst het pasta deeg en dan werk je aan de vullingen die deze pasta’s onweerstaanbaar maken. MENU: Cappellacci con burrata e pomodori secchi
more
Event Details
Kom 3 geweldige soorten gevulde pasta maken. Je bereidt eerst het pasta deeg en dan werk je aan de vullingen die deze pasta’s onweerstaanbaar maken.
MENU:
Cappellacci con burrata e pomodori secchi (grote tortelli met burrata kaas, basilicum en zongedroogde tomaten);
Fagottini con pecorino e piselli (kussentjes gevuld met pecorino kaas en doperwtjes);
Caramelle con ricotta, nocciole e arancia (caramelle met ricotta kaas, sinaasappel en hazelnoten)
Wat je kunt verwachten: je leert technieken om gevulde pasta’s te maken (3 pasta’s).
VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Friday) 10 h 30 min - 13 h 00 min
24apr10 h 30 min14 h 30 minVENETIAANSE KOOKWORKSHOP(klik voor info)
Event Details
We beginnen onze reis in de geschiedenis van Venetië en haar calli (de kleine straatjes) door twee cicchetti te bereiden: kleine hapjes die in de karakteristieke cafés genoemd bàcari als aperitief worden
more
Event Details
We beginnen onze reis in de geschiedenis van Venetië en haar calli (de kleine straatjes) door twee cicchetti te bereiden: kleine hapjes die in de karakteristieke cafés genoemd bàcari als aperitief worden geserveerd. Bij onze cicchetti drinken we een Spritz, de bekende cocktail met Campari en Prosecco.
We maken polpettine di carne e patate (gefrituurde aardappel-vleesballetjes) en rotolini di zucchina ripieni (gevulde courgetterolletjes). Als primo piatto bereiden we gnocchi di zucca (pompoengnocchi met een delicate pesto van gemengde kruiden) en als secondo maken we de heerlijke pollo in tecia, gestoofde kip in tomatensaus op z’n Venetiaans geserveerd met een romige bijgerecht met wortelen en pancetta plus een rijke Venetiaanse salade. Als dessert eten we een zachte en romige zabaione con zaleti, sabayon met krokante polentakoekjes
.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min
may 2021
08may10 h 30 min14 h 30 minPasta & Gnocchi Workshop(klik voor info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min Amsterdam
22may10 h 30 min14 h 30 minPasta & Gnocchi Workshop(klik voor info)
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs
Event Details
Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.
Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle…
VOOR MEER INFO KLIK OP “LEARN MORE”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min Amsterdam
29may10 h 30 min14 h 30 minPizza workshop(klik voor info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Voor
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min
june 2021
13jun16 h 30 min21 h 30 minPizza workshop(klik voor info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Voor
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Sunday) 16 h 30 min - 21 h 30 min
july 2021
03jul10 h 30 min14 h 30 minPizza workshop(klik voor info)
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”! Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit. Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Voor
Event Details
Leer pizza maken als een “pro”!
Inclusief goodie bag met pizza starter’s kit.
Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem).
Voor complete info over deze workshop klik op “Learn more”.
Time
(Saturday) 10 h 30 min - 14 h 30 min