online cooking class

Online kooklessen – individuele inschrijving

Klik om de video te zien:

Wil je wat leuke tijd besteden aan het leren koken van geweldige Italiaanse gerechten vanuit het comfort van je eigen huis?
Nu kun je een leuke interactieve live kookworkshop op Zoom boeken met een van onze kookinstructeurs! Elke deelnemer ontvangt de recepten van de gerechten die we samen bereiden (als pdf-bestand) met de ingrediënten- en accessoirelijst, zodat je alles kunt vinden wat nodig is om een ​​heerlijke Italiaanse maaltijd voor 2 te koken.

zoom cooking classBereid een geweldige maaltijd onder de live begeleiding of onze chef-koks vanuit je eigen huis! Je kunt in realtime vragen stellen via de Zoom-chat, zodat je alle antwoorden krijgt die je nodig hebt.

We koken ongeveer 1,5 uur samen.
De menu’s zijn gemakkelijk te maken, lekker en creatief. Zelfs de minder ervaren koks zullen alle gerechten perfect kunnen creëren dankzij de stapsgewijze recepten, de gemakkelijk te vinden Italiaanse producten in de lijst en de duidelijke online live video-instructies.

Je kunt kiezen uit verschillende Italiaanse menu’s, op 1 thema gebaseerd of samengesteld uit een rijk hoofdgerecht, een smakelijk bijgerecht en een lekker dessert. Alle menu’s hebben een vegetarische optie.

PASTA MAKEN:

Leer hoe je pastadeeg maakt en 4 verschillende soorten pasta (tagliatelle, pappardelle, maltagliati en farfalle) plus de klassieke puttanesca saus. Dit menu is ook voor vegetariërs geschikt. Als je geen pastamachine en pastawieltje hebt is geen probleem, we gaan je prachtige pasta leren maken met deegroller en een mes. Je kunt natuurlijk bovengenoemde accessoires bestellen voor deze workshop. Je kunt ook speciale pastameel bij ons in Amsterdam komen halen.

Zaterdag 11 december 2021, 11.00-12.45 u

DEZE WORKSHOP IS VOOR MAX 2 PERSONEN PER INSCHRIJVING.

***************Boek hier***************

GNOCCHI MAKEN:

Zelfgemaakte gnocchi is het thema van deze kookworkshop.

Iedereen maakt het gnocchi deeg en oefent met gewone aardappelgnocchi en zoete aardappelgnocchi. Ook maken we een klassieke tomaat & basilicumsaus. Je leert alle tips en trucs van onze Italiaanse koks.

Datum: zaterdag 20 februari 2021
Tijd: 11.00 – 12.45 u.

DEZE WORKSHOP IS VOOR MAX 2 PERSONEN PER INSCHRIJVING.

***************Boek hier***************

GEVULDE PASTA:

Zelfgemaakte gevulde pasta is het thema van deze kookworkshop.

Iedereen maakt het deeg en oefent met drie soorten gevulde pasta (ravioli, tortelli en tortellini) plus een klassieke saus (hazelnoot, boter en saliesaus). Leer alle tips en trucs van onze Italiaanse koks.

Datum: zaterdag 27 februari 2021
Tijd: 11.00 – 12.45 u.

GRAAG EEN PLEK PER DEELNEMER BOEKEN, BEDANKT!

***************Boek hier***************