SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

Augustus en september 2024: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”
26 oktober, 2, 9 en 16 november 2024.
Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De Streekgebonden Italiaanse keuken”
3 & 17 september, 1 en 15 oktober 2024
Klik hier voor info.

***

Cursus van 4 lessen “Nanny SOS Food” 4, 11, 18 en 25 september 2024
Klik hier voor info.

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier (niet voor de Nanny SOS Food cursus), koffie/thee, recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een lunch- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding en privé groepen.

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Makkelijke rijstsalade

Met dit warme weer maak ik regelmatig de eenvoudigste bruine rijstsalade met tonijn, tomaat, groene olijven en een ongewoon en onverwacht ingrediënt, althans voor Italiaanse gerechten: een scheutje ketchup. Mijn moeder voegt altijd een beetje ketchup toe aan haar rijstsalade en ik heb geleerd de aangename zoetzure smaak ervan te waarderen. Ik koop altijd goede biologische ketchup en ben eigenlijk […]

Vegetarische / vegan “bolognese” saus

  Zoals de ” ” in de titel suggereert, is deze saus niet de echte Bolognese. Om echt te zijn zou het met vlees gemaakt moeten worden, en dit is niet het geval. Ik hou van de originele versie en toch eet ik deze vaker omdat het lichter, makkelijker verteerbaar en diervriendelijk is. De eiwitten […]

X