Nicoletta_slide03

La Cucina del Sole is op zoek naar nieuwe collega’s die les in de Italiaanse keuken op de echte Italiaanse manier kunnen geven.

Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat je een goede opleiding krijgt, zodat je onze lessen en cursussen zelfstandig en met vertrouwen kunt geven.

We zoeken freelancers (met of zonder KvK-inschrijving) met enige ervaring in een professionele keuken en met een echte passie voor de Italiaanse keuken. De kennis aan anderen door willen geven met liefde en enthousiasme is een pre.
We zoeken Italianen en/of mensen uit andere landen. Graag met een geldige verblijfs- en werkvergunning voor het geval dat ze geen Nederlandse burgers zijn en met een zeer goede kennis van de Engelse taal en, als het kan, ook een beetje van de Nederlandse taal (maar niet noodzakelijk).

Als je een ZZPer bent dan stuur je ons facturen (met btw als je een btw-nummer hebt en anders zonder), terwijl als je geen ZZPer-status hebt dan stuur je gewoon een kwitantie en de betalingen worden rechtstreeks op je bankrekening gedaan. In beide gevallen ben je verantwoordelijk voor het aangeven van je inkomsten bij de Belastingdienst en voor het nakomen van eventuele andere verplichtingen.

We bieden geen functies met een contract aan omdat we de voorkeur geven aan freelancers vanwege de onregelmatige verzoeken, die we van onze klanten krijgen.

Stuur ons a.j.b. een mailtje om meer hierover te weten, bedankt. Als je ons een CV stuurt, doe er a.j.b. een foto bij en vermeld je geboortedatum (d/m/j). Bedankt! 🙂