seadas

Masterclass Sardinië op 23 september 2017

seadas

Seadas. Ph.: lacucinaitaliana.it

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we goed nieuws! In samenwerking met het blad De smaak van Italië gaan we de komende tijd verschillende masterclasses organiseren waar iedere keer een andere regio centraal staat. We trappen in september af met Sardinië!

Onder leiding van Nicoletta Tavella (eigenaresse van kookstudio La Cucina del Sole) maak je een typisch Sardijns menu bestaande uit een primo, een bijgerecht en een dessert. Je gaat ravioli met aardappel, kaas en munt in tomatensaus maken, aubergines uit de oven met knoflook en zongedroogde tomaten en als dessert seadas, een soort grote, ronde ravioli gevuld met milde, verse kaas, gefrituurd en besprenkeld met honing. De gerechten worden begeleid met verschillende wijnen, waarover je uitleg krijgt van onze wijnexperts. Daarnaast zal Sardinië-expert Wilbert Geers van Sardinië Info je op de hoogte brengen van interessante en praktische reisinformatie.

Waar?
De masterclass vindt plaats in de Kookstudio Amsterdam Flavours op het Westergasterrein in Amsterdam. De locatie is verdeeld over twee verdiepingen en voorzien van een Arclineakeuken, uitgerust met de nieuwste Smeg-apparatuur.

Wanneer?
Op zaterdag 23 september vindt de masterclass plaats. In de ochtend van 10.00u tot 13.00u en is natuurlijk inclusief lunch en alle wijnen/drankjes. De masterclass vindt plaats bij minimaal 10 deelnemers per sessie.

Kosten
De prijs bedraagt € 75 per deelnemer.

Klik hier om tickets voor de masterclass te bestellen

Over de taste & travel masterclasses
In de taste & travel masterclasses wordt volledig ingezoomd op één specifieke regio. Je gaat in de keuken aan de slag met gerechten uit de streek, proeft wijnen én daarbovenop krijg je handige en interessante reisinformatie. De masterclasses worden gegeven onder leiding van Nicoletta Tavella, eigenares van La Cucina del Sole in Amsterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord