SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

Januari-februari 2024: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Valentijnskookworkshop op 14 februari 2024.
Klik hier voor info.

***

Februari-maart 2024: cursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”.
Klik hier voor info.

***

Maart 2024: cursus van 4 lessen “De streekgebonden Italiaanse keuken”.
Klik hier voor info.

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier, koffie/thee, recepten voor thuis, gebruik van schorten & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding. Ook online!

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

bloemkoolsalade

Bloemkoolsalade uit De smaak van Sicilië van Ursula Ferrigno

Een paar dagen geleden kreeg ik het allerlaatste (2016) kookboek van Ursula Ferrigno binnen in de Nederlandse vertaling, die net uitgegeven is door Edicola Publishing. Het is boek nr. 19 voor de beroemde Britse kookboekenschrijfster Ferrigno die half Italiaanse is en die al jaren kookles geeft en ook van TV bekend is. De uitgave ziet […]

torta pasqualina

Torta pasqualina, hartige paastaart uit Genua

Follow my blog with Bloglovin Tijd voor een seizoensgebonden recept uit mijn tweede kookboek, “Cucina di casa mia“. Deze hartige taart eten we thuis altijd met Pasen. Het is, samen met pesto, het meest klassieke en herkenbare gerecht uit Genua en werd ieder jaar ook door mijn oma Maria gemaakt, de moeder van mijn vader. […]

X