Detox kookworkshop met Jacqueline van Lieshout, de Detox Coach

detox workshopIn 2014 heb ik mijn eerste kookworkshops gegeven met de enige echte Detox Coach & best-selling auteur Jacqueline van Lieshout. Wat een toffe dame, zo vol energie en ideeën. Het is altijd inspirerend om met haar te werken en ik ben daarom bijzonder blij dat we weer workshops samen gaan geven!
We hebben op 16 juli weer een lekkere Detox-kookworkshop ingepland en we gaan een mooie dag ervan maken, vol fantastisch eten, veel plezier en talloze tips en tricks over de kunst van het detoxen zonder dat je the good food life hoeft te missen!
We gebruiken veel verse kruiden en groenten en andere gezonde en smakelijke ingrediënten om deze gerechten te bereiden: heerlijke lasagne met pompoen, zoete aardappel, courgette en schapenkaas, boekweit pannenkoeken uit de oven gevuld met tomaat en geitenkaas, een spicy auberginecrème geserveerd op blaadjes van romana sla, heerlijke bonen- en broccoliburgers met pittige Italiaanse salsa, een kleurrijke caponata (de Siciliaanse ratatouille), krokante pittige bloemkoolpizza met een heerlijke pesto van gemengde kruiden, een mooie tartaar van groente met kruidendressing en een heerlijke detox-proof chocolademousse met noten en frambozen plus chocoladetruffels als desserts.

Tijdens de workshop kun je Jacqueline vragen stellen over een gezonde en makkelijke detox gebaseerd op haar methode (je kunt haar best-selling detoxboek hier kopen) en mij over de gerechten en hoe je het maximale uit je ingrediënten kunt halen.
Wil je meedoen? Schrijf je dan in door hierop te klikken!
En wil je zien hoe een detox-worshop eruit ziet?
Kijk dan naar deze video!

Datum: zaterdag 16 juni 2017

Tijd: 10.30 – 14.30 uur

Prijs: € 89,00 p.p. all-in (incl. koffie/thee/kruidenthee, non-alcoholische drankjes, plus alle recepten om thuis ook lekker te kokkerellen)
Deze workshop is geheel alcoholvrij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie