De Veganistische Italiaanse Keuken 1 juni 2019
€89,00
De recepten zijn perfect voor degenen die nooit van vlees hebben gehouden en ook voor wie er wel van houdt (we zullen een aantal fantastische, volledig natuurlijke alternatieven gebruiken die je smaakpapillen happy zullen maken).
We bereiden o.a.: een heerlijke zelfgemaakte sandwichspread voor een snel ontbijtje of lunch (je neemt ook een glazen potje vol met deze lekkernij mee naar huis), lasagne met veel groenten en veganistische bechamelsaus, veganistische “Parmezaanse kaas” om te gebruiken voor je pasta’s en risotto’s (dit zal ook in je goody bag zitten), een voedzame salade met geroosterde groenten, linzen en zelfgemaakte vegan spek plus veganistische mayonaise, gevulde courgettes uit de oven, een geweldige frittata zonder eieren met groenten en kruiden en een heerlijke zuivelvrije panna cotta met bosvruchtensaus.
Datum: zaterdag 1 juni 2019
Tijd: 10.30 tot 14.30 uur
Prijs: € 89,00 p.p. all-in (een glas Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, 3 glazen wijn, Italiaans bier, alle non-alcholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, koken en eten, receptuur voor thuis, goody bag, gebruik van schort, schoonmaak).
Uitverkocht
La Cucina del Sole
La Cucina del Sole was founded in 2002 by Italian cook Nicoletta Tavella. This Italian cooking school is an important reference for all those who want to learn to cook like real Italians do. A team of Italian cooks will turn your cooking workshop, team building event or cooking course into an unforgettable experience.
contact
1058 LC Amsterdam
+31(0)207891779
info@cucinadelsole.nl
Instagram feed
🍌 Who loves banana bread? I do!
It’s the perfect recipe to use the very ripe bananas that cannot be eaten fresh anymore, something which I always seem to “produce” every time I buy bananas. ☹️
🍌 My cousin @_sissicomeno_ is visiting and she loves to bake, so I asked her to make her signature banana bread.
And what a good idea that was. 🙃
🍌 We decided to add no sugar (I find ripe bananas sweet enough) also because we sweetened it further with some chopped Turkish dry figs. You can of course add a dash of agave syrup or honey, if you prefer a sweeter taste.
This bread is also gluten free since the flours we used are g-f oats and almond, which makes it nice and moist. Should you prefer a fluffier bread, use less almond and more oats.
🍌 Save this recipe for when you have very ripe bananas and you want to make a nice, naturally sweet bread.
🍌 Ingredients and procedure are in the first comment.
#bananabread #savetherecipe #glutenfreebaking #glutenfree #sugarfreebaking #naturallysweet #noaddedsugar #sugarlessbaking #naturalfood #baking #bakinglove #easybaking #healthybaking #easyrecipes #foodphotography #foodphotographyandstyling ...