De Veganistische Italiaanse Keuken 1 juni 2019
€89,00
De recepten zijn perfect voor degenen die nooit van vlees hebben gehouden en ook voor wie er wel van houdt (we zullen een aantal fantastische, volledig natuurlijke alternatieven gebruiken die je smaakpapillen happy zullen maken).
We bereiden o.a.: een heerlijke zelfgemaakte sandwichspread voor een snel ontbijtje of lunch (je neemt ook een glazen potje vol met deze lekkernij mee naar huis), lasagne met veel groenten en veganistische bechamelsaus, veganistische “Parmezaanse kaas” om te gebruiken voor je pasta’s en risotto’s (dit zal ook in je goody bag zitten), een voedzame salade met geroosterde groenten, linzen en zelfgemaakte vegan spek plus veganistische mayonaise, gevulde courgettes uit de oven, een geweldige frittata zonder eieren met groenten en kruiden en een heerlijke zuivelvrije panna cotta met bosvruchtensaus.
Datum: zaterdag 1 juni 2019
Tijd: 10.30 tot 14.30 uur
Prijs: € 89,00 p.p. all-in (een glas Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, 3 glazen wijn, Italiaans bier, alle non-alcholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, koken en eten, receptuur voor thuis, goody bag, gebruik van schort, schoonmaak).
Uitverkocht
La Cucina del Sole
La Cucina del Sole was founded in 2002 by Italian cook Nicoletta Tavella. This Italian cooking school is an important reference for all those who want to learn to cook like real Italians do. A team of Italian cooks will turn your cooking workshop, team building event or cooking course into an unforgettable experience.
contact
1058 LC Amsterdam
+31(0)207891779
info@cucinadelsole.nl
Instagram feed
🍆This Tuscan combination is divine: roasted and marinated aubergines paired with a flat chickpea pie named torta di ceci. It’s a classic from Livorno called “5 e 5”, a reminder of the time when you could order a sandwich stuffed with chickpea pie by asking for five liras of bread and five liras of pie. That was a long time ago! The sandwich would always be enriched by these melanzane sotto pesto, which don’t include the green sauce we all know but are marinated in garlic, vinegar and chili.
🍆Would you like to learn how to make this? You can! Come to our workshop on the Tuscan cuisine on August 24 or October 12 and we’ll teach you this and many more wonderful Tuscan dishes!
Link here and in bio: https://www.cucinadelsole.nl/the-tuscan-cuisine/
Photo by me. And kudos to my cousins @doc_caterina_giannini and @_sissicomeno_ for bringing me to one of the best “5 e 5” locations in Livorno where I was able to try this wonderful combo for the first time! ☀️
#5e5 #livorno #tuscancuisine #tuscancooking #leghorn #italiancookingclass #italiancookingclassinamsterdam #whattodoinamsterdam #igersamsterdam #kookles #kooklesamsterdam #kookworkshop #kookworkshopamsterdam #italiancooking #lacucinadelsole
...