SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

Januari-februari 2024: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Valentijnskookworkshop op 14 februari 2024.
Klik hier voor info.

***

Februari-maart 2024: cursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”.
Klik hier voor info.

***

Maart 2024: cursus van 4 lessen “De streekgebonden Italiaanse keuken”.
Klik hier voor info.

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier, koffie/thee, recepten voor thuis, gebruik van schorten & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding. Ook online!

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Trofie met pesto van 3 kruiden en gezouten ricotta

Ik ben dol op gewone pesto (het is een van de eerste dingen die ik ooit heb gegeten en dat heb je als je in pesto-stad Genua geboren bent). Toch houd ik ook van variaties op het origineel recept gemaakt met basilicum, pijnboompitten, walnoten, knoflook, pecorino, Parmesan en extra vergine olijfolie. Een paar dagen geleden […]

Snapchat vlog nr. 5 (recept): Siciliaanse couscous salade met tuinbonen & doperwten

Bekijk mijn laatste vlog op Snapchat waar ik een heerlijke couscous salade bereid, die geïnspireerd is bij de Siciliaanse traditie (Sicilië is de enige streek in Italië waar couscous regelmatig op het menu verschijnt). Makkelijk om van te voren te maken en perfect voor een picknick met familie en vrienden. Je kunt me op Snapchat […]

X