SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

Augustus en september 2024: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”
26 oktober, 2, 9 en 16 november 2024.
Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De Strekgebonden Italiaanse keuken”
3 & 17 September, 1 en 15 oktober 2024
Klik hier voor info.

***

Cursus van 4 lessen “Nanny SOS Food” 4, 11, 18 en 25 sepember 2024
Klik hier voor info.

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier, koffie/thee (geen alcoholische drankjes voor de Nanny SOS Food cursus), recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding. Ook online!

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Snapchat vlog nr. 4: een wandeling in mijn buurt (food & wijn)

Een wandeling in de buurt waar mijn kookschool/Italiaanse catering zich bevindt: het Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, met mijn lievelingswinkels. 🙂 Mijn Snapchat account is nicolettacooks

Cotolette di melanzana (aubergine schnitzels)

SCROLL DOWN FOR ENGLISH Deze ‘aubergineschnitzels’ zijn een fantastische vegetarische alternatief voor hun vleesvariant en komen oorspronkelijk uit Sicilië, waar ze vaak als broodbeleg worden gegeten. De panino con la cotoletta, het broodje-schnitzel, wordt in heel Italië gegeten. Deze Siciliaanse versie is erg lekker en lichter verteerbaar dan die met vlees. Als je de ronde […]

X