bloemkoolsalade

Bloemkoolsalade uit De smaak van Sicilië van Ursula Ferrigno

/
Een paar dagen geleden kreeg ik het allerlaatste (2016) kookboek…
torta pasqualina

Torta pasqualina, hartige paastaart uit Genua

/
Follow my blog with Bloglovin Tijd voor een seizoensgebonden…

Detox kookworkshop met Jacqueline van Lieshout, de Detox Coach

/
In 2014 heb ik mijn eerste kookworkshops gegeven met de enige…
regenboog snijbieten

Regenboog snijbiet met knoflook en hazelnoten

/
Gewone snijbiet vind ik heerlijk, met zo'n zoete, aardse smaak.…
spinach gnocchi

Video: gnocchi met spinazie

/
Voor Libelle TV heb ik onlangs een gerecht gekookt, de gnocchi…
marinated sundried tomatoes gemarineerde zongedroogde tomaten

Pittige gemarineerde zongedroogde tomaten

/
Follow my blog with Bloglovin   "Wat doe ik met…
spelt pasta with broccoli and lemon

Wereld Pasta Dag: speltpasta met broccoli en citroen

/
Hoera! Vandaag is Wereld Pasta Dag! En dan eten we deze…

Gattò di patate, aardappeltaart uit Napels

/
  De gattò di patate (uit het Frans gâteau) is…
zoodles courgetti avocado pesto

Raw & vegan: zoodles (courgetti) met romige avocado pesto

/
De laatste paar weken ben ik aan het detoxen, dus aan het…
cheat bolognese bolognesesaus

“Cheat” bolognesesaus

/
  De échte ragù alla bolognese heeft tijd nodig.…