Huisgemaakte chocoladepasta

/
Vandaag de dag kunnen we VEEL kant-en-klaar voedsel kopen…
Nicoletta Tavella cooking

Nieuwsbrief 25 januari 2018

/
Je kunt mijn nieuwsbrief lezen door hierop te klikken. Ci…
gebakken schol met porcini plaice with porcini

Schol met eekhoorntjesbrood en blauwe bessen

/
Sinds afgelopen jaar werk ik als consultant, receptenschrijver…
pappardelle met konijn pappardelle with rabbit

Pappardelle met Toscaanse konijnensaus

/
Tijdens de laatste Horecava (8-10 januari) was ik resident…
Thaise salade met zoete aardappel en courgette

Spaghetti van zoete aardappel en courgette met een Thais tintje

/
Deze salade is geïnspireerd door de keuken van Thailand,…
bloemkool-amandelpesto

Zomerpasta met bloemkool-amandelpesto

/
    Deze zomerpasta is heerlijk, licht en…
Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2017

Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2017

/
  Ook dit jaar, zoals in 2016, ben ik een van de…
Salade met eetbare bloemen salad with edible flowers

Makkelijke salade met eetbare bloemen en pittige yoghurt dressing

/
  De tijd van zielige, kleffe bammetjes in plastic…
chocolade mousse chocolate mousse

De chocolademousse die dacht een semifreddo te zijn (en die gelijk had ook)

/
Hoera, het is Healthy Eating Week! Ik eet al altijd best…
seadas

Masterclass Sardinië op 23 september 2017

/
Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we…