regenboog snijbieten

Regenboog snijbiet met knoflook en hazelnoten

/
Gewone snijbiet vind ik heerlijk, met zo'n zoete, aardse smaak.…
spinach gnocchi

Video: gnocchi met spinazie

/
Voor Libelle TV heb ik onlangs een gerecht gekookt, de gnocchi…
marinated sundried tomatoes gemarineerde zongedroogde tomaten

Pittige gemarineerde zongedroogde tomaten

/
Follow my blog with Bloglovin   "Wat doe ik met…
spelt pasta with broccoli and lemon

Wereld Pasta Dag: speltpasta met broccoli en citroen

/
Hoera! Vandaag is Wereld Pasta Dag! En dan eten we deze…

Gattò di patate, aardappeltaart uit Napels

/
  De gattò di patate (uit het Frans gâteau) is…
zoodles courgetti avocado pesto

Raw & vegan: zoodles (courgetti) met romige avocado pesto

/
De laatste paar weken ben ik aan het detoxen, dus aan het…
cheat bolognese bolognesesaus

“Cheat” bolognesesaus

/
  De échte ragù alla bolognese heeft tijd nodig.…
chocolate chia pudding

Chia pudding met cacao en peer

/
Het basisrecept voor deze ontbijtpudding heb ik van voedingsdeskundige…
muhroom and almonds paté

Vegetarische paddenstoelen-notenpaté

/
Mijn liefde voor paddenstoelen blijft met de dag groeien…

Winnaar “Italiaans Restaurant van het Jaar 2016”

/
Op 12 september j.l. vond de uitreiking van de prijzen (Juryprijs…