
Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2017
0 Reacties
/
Ook dit jaar, zoals in 2016, ben ik een van de…

Makkelijke salade met eetbare bloemen en pittige yoghurt dressing
De tijd van zielige, kleffe bammetjes in plastic…

De chocolademousse die dacht een semifreddo te zijn (en die gelijk had ook)
Hoera, het is Healthy Eating Week!
Ik eet al altijd best…

Masterclass Sardinië op 23 september 2017
Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we…

Bloemkoolsalade uit De smaak van Sicilië van Ursula Ferrigno
Een paar dagen geleden kreeg ik het allerlaatste (2016) kookboek…

Torta pasqualina, hartige paastaart uit Genua
Follow my blog with Bloglovin
Tijd voor een seizoensgebonden…

Detox kookworkshop met Jacqueline van Lieshout, de Detox Coach
In 2014 heb ik mijn eerste kookworkshops gegeven met de enige…

Regenboog snijbiet met knoflook en hazelnoten
Gewone snijbiet vind ik heerlijk, met zo'n zoete, aardse smaak.…

Video: gnocchi met spinazie
Voor Libelle TV heb ik onlangs een gerecht gekookt, de gnocchi…
