SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

CADEAUBONNEN VOOR KOOKLESSEN EN KOOKCURSUSSEN
Klik hier voor info

***

TEAMBUILDING KOOKWORKSHOPS
Klik hier voor info

***

NIEUW! Pasta & Gnocchi workshop “Regional”
3 nieuwe handgemaakte pasta’s plus aardappelgnocchi
Klik hier voor info.

***

Valentine’s Date Night – Vier Valentijnsdag 2026 met ons in de keuken!
Klik hier voor info.

***

BOEK EEN ONVERGETELIJKE DATE NIGHT!
TIPSY DATE NIGHT DATUMS IN 2026

Klik hier voor info

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken”
Klik hier voor info

***

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier, koffie/thee, recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een lunch- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding en privé groepen.

CURSUSSEN 4 LESSEN (DE BASIS VAN DE ITALIAANSE KEUKEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Tijdens onze cursus leer je vele Italiaanse klassiekers maken, van pasta, gnocchi en risotto tot frittata, ciabatta en panna cotta. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Sangriella, de Italiaanse sangría

Sangría is een van mijn lievelingscocktails en gisteren heb ik besloten om mijn eigen versie te maken met een Italiaanse twist, die ik Sangriella heb genoemd. Als je het ook wilt maken gebruik een grote karaf of kan van ongeveer 1 liter, of maak anders de helft van deze hoeveelheid. Het drankje is licht zoet vanwege het gebruik […]

Makkelijke rijstsalade

Met dit warme weer maak ik regelmatig de eenvoudigste bruine rijstsalade met tonijn, tomaat, groene olijven en een ongewoon en onverwacht ingrediënt, althans voor Italiaanse gerechten: een scheutje ketchup. Mijn moeder voegt altijd een beetje ketchup toe aan haar rijstsalade en ik heb geleerd de aangename zoetzure smaak ervan te waarderen. Ik koop altijd goede biologische ketchup en ben eigenlijk […]

X