De Pure & Gezonde Italiaanse Keuken

LET OP: voorlopig werken we met kleinere groepen zodat we de 1,5 m.-regel kunnen naleven.

Als je gezonder wilt eten en inspiratie nodig hebt om licht en toch smakelijk én milieubewuster te koken dan is deze workshop voor jou: de Italiaanse keuken zonder tarwe, gluten, vlees, vis, koemelk en toegevoegde suiker. En toch heel lekker!

We maken glutenvrije pasta’s en andere heerlijke hoofdgerechten, spannende groentegerechten en heerlijke desserts zonder geraffineerde suikers. Dit menu laat je ontdekken hoe makkelijk het is om “anders” Italiaans te koken en welke producten je kunt gebruiken om gezonder en toch heerlijk te leven.

Leer je eigen bouillonblokjes te maken met alleen verse groenten, specerijen en zeezout en je eigen zongedroogde tomaten op olijfolie met kruiden en specerijen! Bovendien zullen de volgende gerechten bereiden: lekkere crostini met doperwtjespestogeitenkaasbonbons met sinaasappel en kruiden, glutenvrije pasta met kruidenpesto, een heerlijke snelle versie van de parmigiana uit de oven met courgette en tomaat, glutenvrijepizza met een heerlijke groene topping en veel kaas, gevulde portobello’s, een maar liefst 3 desserts: een verrassende “salami” gemaakt met rauwe cacao, amandelen en dadels, een heerlijke “nice-cream” van kokos en fruit en raw, glutenvrije en lactosevrije mini cheesecakes.

Deze workshop is inclusief een goodie bag met zelfgemaakte bouillonblokjes en een potje zelfgemaakte zongedroogde tomaten op olie.

Datum: zaterdag 25 juli 2020 UITVERKOCHT; woensdag 29 juli 2020
Tijd: op zaterdag 10.30 tot 14.30 uur; op woensdag 18.00 tot 22.30 uur

Prijs: € 89,00 p.p. all-in (een glas Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, 4 glazen wijn, onbeperkt Italiaans bier + alle non-alcholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaak).