Kookworkshop De keuken van Puglia, 17 maart 2020
€89,00
Kookworkshop over Puglia (Apulië), de “hak” van Italië. Deze streek heeft een van de meest verrukkelijke en pure keukens van het land.
We beginnen met capunti, een zelfgemaakte pasta met Primitivo wijn, in een rode wijnsaus met verse kruiden en groenten. Daarna gaan we een klassieker uit Bari, “hoofdstad” van Apulië te bereiden: de braciolette al sugo (kleine rundvleesrolletjes in tomatensaus, gevuld met knoflook en pecorinokaas) samen met een calzone di cipolla (een heerlijke focaccia gevuld met zoete uien, pecorino en olijven). De bijgerechten zijn eveneens spannend en smakelijk: peperoni ripieni (gevulde paprika’s uit de oven) en polpette di melanzane (gefrituurde aubergineballetjes met pecorino en oregano). En dan, dulcis in fundo, het dessert: fichi ripieni al cioccolato, zongedroogde vijgen in likeurwijn gevuld met amandelen en gedoopt in gesmolten chocola.
Tijd: 18.00 – 22.00 u.
Klik hier voor meer info over menu enz.
Uitverkocht