february, 2023

21feb18:0022:30DE TOSCAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)

Event Details

Deze kookworkshop is een eerbetoon aan de Toscaanse keuken, die wereldwijd zeer geliefd is voor haar eenvoudige en toch fantastische gerechten. We bereiden twee soorten crostini (groene met een smaakvolle kruidenpesto en rode met een pittige tomaat- en bonencrème) en dan crespelle alla fiorentina (dunne handgemaakte cannelloni gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus). De bijgerechten zijn panzanella, een rijke salade met veel knapperige groenten, en venkel en rode uien met olijven gestoofd in witte wijn. De desserts: twee van de meest bekende zoete traktaties uit de streek, de cantuccini (krokante koekjes uit Prato) en de ricciarelli (zachte en zoete amandelkoekjes uit Siena). Plus de beroemde torta della nonna, een heerlijke taart met krokante bodem en een rijke vulling van custard en pijnboompitten.

Voor meer info klik op “Read more”.

more

Time

(Tuesday) 18:00 - 22:30

X