february, 2021

11feb18:0022:30KOOKWORKSHOP DE PERFECTE RISOTTO(klik voor info)

Event Details

“Risotto maken is moeilijk” en “Het duurt altijd drie kwartier  voordat het klaar is” horen we vaak op onze workshops.

Niets is minder waar want een perfecte risotto is zo gepiept. Je hebt weliswaar enig geduld (maximaal zo’n twintig minuten) en goede ingrediënten nodig, dat wel. En met de kennis die je tijdens deze workshop gaat opdoen ben je straks in staat zijn om allerlei geweldige, romige risotto’s te maken.

We bereiden 4 gerechten: een risotto con mele e speck (heerlijke risotto met appel en speck), de risotto ai frutti di mare (risotto met vongole – venusschelpjes – en garnalen), een risotto met zwarte rijst, tomaat en basilicumcoulis en de vrolijke risotto con verdure di stagione in het voorjaar (met seizoensgroente en kaas) of de zalige risotto con zucca e funghi porcini (met pompoen en eekhoorntjesbrood) in de koudere wintermaanden. Het dessert: peren uit de oven met ricotta en chocolade (herfst/winter) of ricottacrème met in wijn gepocheerd fruit (voorjaar/zomer).

VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.

more

X