pasta cooking class for parents and children

DEZE WORKSHOP IS VOOR KINDEREN TUSSEN 9 EN 12 JAAR

SPECIAAL VOOR MOEDERDAG: OOK OP 10 MEI!

Kom pasta maken met je kind! Huisgemaakte pasta is gezond, lekker en zo makkelìjk om te maken!

Onze chef helpt jullie drie geweldige soorten eierpasta maken:

  • farfalle (vlinders)
  • tagliatelle (lintjes) en
  • maltagliati met een heerlijke tomaat-basilicumsaus.

Wat je kunt verwachten: tijdens deze pastaworkshop maak je zowel de pasta’s als de saus. Daarna proeven jullie de maltagliati en nemen jullie de andere twee pasta’s mee naar huis om ze voor het hele gezin voor te bereiden op de manier die iedereen thuis het lekkerst vindt!

Tijdens deze les krijgen jullie appelsap, water, Italiaans mineraalwater, koffie / thee en kleine snacks (vers en gedroogd fruit, scrocchi plus een deel van de pasta + saus die jullie hebben gebakken).

De rest van de pasta kan mee naar huis worden genomen om met het hele gezin van jullie kookkunsten te genieten.

Je werkt samen met je kind in een ontspannen, hands-on omgeving onder begeleiding van onze professionele kookdocenten.

Deze workshop duurt 2 tot maximaal 2,5 uur.

  • Je werkt als een klein team met je kind.
  • Deze workshop is voor maximaal 8 ouder/kind-paren.
  • Je gaat vooral staan, werken en koken dus is het handig om makkelijke schoenen en kleren te dragen en evt. lang haar op te steken.
  • Jullie krijgen koffie/thee/appelsap/water bij aankomst, drankjes met kleine hapjes tijdens de kookles, plus een royale proeverij van een van de drie pastasoorten.
  • Jullie krijgen 10% korting om eventueel ingrediënten, pastamachines, schorten, keukengadgets en andere kookworkshops aan te schaffen op de dag van de workshop.

Deze workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. Je bereidt alle pasta’s en proeft een daarvan met saus. We zijn grote voorstanders van “eten niet weggooien” dus alle left-overs/overgebleven pasta’s kunnen meegenomen worden. Neem ajb je eigen bakjes. Je kunt eventueel ook ecologische voedselbakjes van La Cucina del Sole kopen (1 euro per stuk).

Mocht je allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen hebben, geef dit ajb dan aan bij het boeken van deze workshop. Aanpassingen aan recepten tijdens de workshop zijn vrij moeilijk en soms onmogelijk. Bedankt voor de samenwerking.

Als je je eigen schorten wilt meenemen, doe dat dan gerust. Anders kun je die van ons gebruiken.

Jullie maken zowel de pasta’s als de saus. Daarna proeven jullie de maltagliati en nemen jullie de andere twee pasta’s mee naar huis om ze voor het hele gezin voor te bereiden op de manier die jullie het lekkerst vinden!

Voor meer info over deze workshop kijk op deze pagina of lees de beschrijving hieronder.

Wanneer: woensdag 29 januari 2020; SPECIAAL VOOR MOEDERDAG zondag 10 mei 2020
Tijd: 14.00-16.00 u.
Prijs: 69,00 euro per stel ouder/kind