august, 2023

05aug10:3014:30DE NAPOLITAANSE KEUKEN 

Event Details

We eten mozzarella in carrozza (goudgele en krokante “mozzarellasandwiches” met zongedroogde tomaten en kruiden) als starte. De eerste gang is maltagliati con le patate, een pittige zelfgemaakte pasta met aardappelen, verse kruiden en rode pepertjes. Daarna is er de bekende parmigiana di melanzane, een ovenschotel met gegrilde aubergines, mozzarella en een intens smakende tomaten-basilicumsaus. De bijgerechten zijn intens aromatische gefrituurde courgettes gemarineerd in munt en azijn, gattò di patate (een rijke aardappeltaart met veel zuid-Italiaanse kaas) en tomaten uit de oven met een heerlijke korst van verse kruiden, paneermeel en veel e.v. olijfolie. Bij deze gerechten horen natuurlijk wijnen uit de streek Campania.
Voor meer info klik op “Learn more”.

more

Time

(Saturday) 10:30 - 14:30

X