Pasta & Gnocchi Workshop – Streekgebonden
OM DEZE WORKSHOP TE KUNNEN VOLGEN HEB JE GEEN ERVARING MET PASTAMAKEN NODIG
We maken mooie, zijdezachte pastadeeg met bloem en eieren (voor de ravioli en de pappardelle) en met alleen bloem en water (pici toscani). Daarna maak je drie soorten pasta en een berg aardappel- en courgette gnocchi, plus 4 sauzen.
Als er eten over is, dat kan mee naar huis worden genomen. Neem ajb wat bakjes mee. 🙂
Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; op weekdagen 18.00-22.00 uur;
Prijs: € 99,00 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, eten, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen/afwassen).