Pasta & Gnocchi Workshop – Streekgebonden

OM DEZE WORKSHOP TE KUNNEN VOLGEN HEB JE GEEN ERVARING MET PASTAMAKEN NODIG

We maken mooie, zijdezachte pastadeeg met bloem en eieren (voor de ravioli en de pappardelle) en met alleen bloem en water (pici toscani). Daarna maak je drie soorten pasta en een berg aardappel- en courgette gnocchi, plus 4 sauzen.

Je krijgt alle tips and tricks van echte Italiaanse koks die van kinds af aan pasta maken!
We bereiden ravioli del plin uit Piemonte gevuld met ricotta, parmezaanse kaas en citroen in boter en tijmsaus, handgerolde Toscaanse pici geserveerd met chili en krokante kruimels gefrituurd in e.v. olijfolie, iconische pappardelle met een heerlijke vegetarische ragù alla bolognese saus en zachte aardappel- en courgette gnocchi met een saus van geroosterde cherrytomaten en knoflook.
Allergenen: gluten, lactose, eieren, nachtschade

Als er eten over is, dat kan mee naar huis worden genomen. Neem ajb wat bakjes mee. 🙂

Datums: vrijdag 7 november 2025; dinsdag 10 februari 2026

Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; op weekdagen 18.00-22.00 uur;

Prijs: € 99,00 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, eten, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen/afwassen).