Beschrijving
Kom leren hoe je enkele van de geweldige dolci (zoetigheden) en desserts van Italië kunt maken! Elke Italiaanse regio heeft verschillende zoete lekkernijen en je leert hoe je een aantal van de heerlijkste kunt maken – en proeven. Deze workshop is een Italiaanse High Tea waarbij je alle gerechten die je maakt proeft en de rest mee naar huis neemt.
WAT JE GAAT MAKEN:
Canestrelli, heerlijk krokante en kruimelige bloemetjeskoekjes uit Ligurië gemaakt met veel biologische boter;
Crostatine con confettura ai frutti di bosco, krokante taartjes gevuld met heerlijke bosbessen jam, een Italiaanse klassieker!
Baci di dama, de lekkere hazelnoot- en chocoladekoekjes uit Piemonte;
Budino al cioccolato, een heerlijke chocoladepudding met geklopte slagroom. Zacht, vol en romig;
Datum: zondag 11 juni 2023
Tijd: 15.00-18.00 u.
LET OP: deze workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. Je bereidt alle gerechten en proeft ze met koffie/thee/kruidenthee + non-alcoholische drankjes.
Voor meer details over deze workshop klik op deze link.