Privé Kooklessen op Locatie

Een privéles organiseren is één van de vele mogelijkheden die La Cucina del Sole biedt.

Onze geboren en getogen Italiaanse kookdocente Nicoletta Tavella is zeer ervaren (ze geeft kookles sinds 2000), is gespecialiseerd in drie soorten Italiaanse keuken – klassieke, regionale en gezonde – en is beschikbaar voor privé-kooklessen op locatie en ook buiten Nederland.
Wilt u een exclusieve kookdemonstratie of een hands-on Italiaans culinair evenement op maat voor u, uw familie, vrienden en/of gasten? Heeft u speciale dieetwensen en wilt u zelf plaats en tijd kiezen?
Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop over een bepaald thema – bijvoorbeeld pasta (tagliatelle, spaghetti, ravioli…) of risotto, of aan een reeks kooklessen over de basis van de Italiaanse keuken, een aantal klassieke streekgerechten uit populaire regio’s zoals Toscane, Sicilië en Piemonte, of een gezond Italiaans menu zonder tarwe, vlees, suiker en/of koemelk. Ook kunnen we kookworkshops met andere specifieke thema’s (vegetarisch, vegan, zoutloos, etc.) organiseren.
Ook kunt u Nicoletta boeken voor een evenement op uw eigen locatie voor een onvergetelijke en 100% authentieke Italiaanse culinaire ervaring.
Nicoletta is een eclectische, betrouwbare en zeer professionele kookdocente en kookboekenschrijver met een zeer internationale klantenkring. Ze kan lesgeven in de volgende talen: Engels, Italiaans, Nederlands, Frans en Spaans.

Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. Vermeld a.u.b. uw wensen en de locatie.