Team La Cucina del Sole in Bari

Team La Cucina del Sole in Bari! (Francesca, Gabriella & Nicoletta)

Ben je in Puglia voor een vakantie en wil je een of meerdere kookworkshops bijwonen, die gericht zijn op de Apulische keuken of op klassiekers als pasta, risotto of antipasti? La Cucina del Sole organiseert ook kooklessen in Bari en Conversano o.l.v. door twee ervaren docenten, Gabriella Formigoni en Francesca Tavella.
Leer de geheimen van de echte cucina pugliese kennen met gezellige hands-on lessen en eet alle heerlijke gerechten die je hebt bereid vergezeld door de fantastische wijnen uit Puglia!

De menu’s zijn geschreven door La Cucina del Sole’s eigenaar en oprichter Nicoletta Tavella en worden sinds 2017 gemaakt, het jaar dat ze begon met lesgeven in Puglia tijdens haar kookvakanties. Nu kan Nicoletta rekenen op een geweldig docententeam in Italië ook als ze terug is naar haar kookschool in Amsterdam!

De lunch kooklessen in Bari zijn bedoeld voor kleine groepen (tussen 2 en 5 deelnemers) en worden gegeven in het prachtige appartement van Gabriella. De maaltijden zijn een hele beleving in haar stijlvolle eetzaal met een perfect gedekte tafel en prachtige antiek porselein!

Voor grotere groepen hebben we een prachtige professionele locatie in Conversano, een mooie stad op ongeveer 30 km van Bari, in een schitterende B&B op het platteland tussen de olijf- en amandelbomen (tussen 6 en 20 deelnemers).

Na deze unieke ervaring krijg je alle recepten van de gemaakte gerechten per email. De prijs van deze kooklessen per persoon is 89,00 euro all-in (inclusief alle drankjes, wijn, limoncello, koffie/thee, gebruik van schorten en afwas).

Als je wilt informeren naar de mogelijkheid om een ​​of meer kooklessen te organiseren, menu’s en andere details, neem dan contact op met Gabriella op dit nummer: 00 39 349 429 33 56 (graag in het Engels of in het Italiaans) of met La Cucina del Sole in Amsterdam via de mail of door 020 7891779 te bellen (Nederlands, Engels en Italiaans gesproken).

Om foto’s van de kooklessen in Bari (boven) en Conversano (onder) te zien klik op de galerijen.