pollo con peperonata

WE WERKEN WE MET KLEINE GROEPEN OM DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN TE RESPECTEREN EN IEDEREEN HET MAXIMUM AAN AANDACHT EN BELEVINGSPLEZIER TE GARANDEREN.

Ben jij iemand, die geen zin heeft om alleen voor zichzelf te koken? En koop je grotendeels kant-en-klare maaltijden? (bezorgservice, supermarkt, snackbar, noem maar op?)

Als je het zat bent om veel geld uit te geven aan voedsel dat vaak niet echt voedzaam en gezond is, hebben we de perfecte oplossing voor jou!
Het koken van een gezonde maaltijd hoeft bovendien niet lang te duren.
Maak van 2020 het jaar waarin je leert te genieten van koken voor jezelf en behandel je lichaam zoals de tempel het is! Koken voor een persoon is nooit zo makkelijk geweest.

MENU:

Aardappelgnocchi met pesto en burrata.
Risotto con verdure miste, een romige risotto met gemengde groenten en “koekjes” van Parmezaanse kaas.
Pollo con peperonata, een heerlijke stoofschotel met kip, paprika en kruiden in tomatensaus (ook in vegetarische versie voor de vegetariërs).
Fruittaartjes met zelfgemaakte fruitsorbet om de zoetekauw in je te bevredigen.

Wat je kunt verwachten: leer hoe je snelle, gezonde maaltijden kunt bereiden voor een maaltijd die ook smakelijk, makkelijk en goedkoop is! Leer ook hoe je restjes zoals gekookte aardappelen kunt gebruiken voor ongelooflijk lekkere meesterwerkjes, hoe je de basisrecepten kunt aanpassen, een paar tips and tricks voor het eenvoudig vinden van je kookleven en wat je altijd in je voorraadkast moet hebben voor snelle, bevredigende maaltijden.
Je gaat voor jezelf koken, maar je kunt altijd een dubbele batch maken en delen met iemand van wie je houdt. 🙂
Tijdens deze workshop werk je samen met andere studenten in een relaxte sfeer en je leert hands-on de gerechten te maken samen met onze professionele kookdocenten.

  • Deze workshop duurt maximaal 2 – 2 1/2 uur.
  • Je werkt met andere studenten in groepjes van max. 2 pp.
  • Deze workshop is voor max. 8 deelnemers.
  • Je gaat vooral staan, werken en koken dus is het handig om makkelijke schoenen en kleren te dragen en evt. lang haar op te steken.
  • Je krijgt een glas Italiaanse bubbels bij aankomst plus een glas wijn en andere drankjes met kleine hapjes tijdens het koken. Ook krijg je een goede portie van alle gerechten om te proeven.
  • Deelnemers krijgen 10% korting om eventueel ingrediënten, pastamachines, schorten, keukengadgets en andere kookworkshops aan te schaffen op de dag van de workshop.

LET OP: deze workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. Je bereidt alle gerechten en proef ze. We zijn grote voorstanders van “eten niet weggooien” dus alle left-overs/overgebleven eten kunnen meegenomen worden. Neem ajb je eigen bakjes. Je kunt eventueel ook ecologische voedselbakjes van La Cucina del Sole kopen (1 euro per stuk).

Mocht je allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen hebben, geef dit ajb dan aan bij het boeken van deze workshop. Aanpassingen aan recepten tijdens de workshop zijn vrij moeilijk en soms onmogelijk. Bedankt voor de samenwerking.

Datum: dinsdag 13 juli 2021
Tijd: 18.00-20.30 u.
Prijs: 74,00 euro p.p. all-in