Voor een superleuk kinderfeestje laat uw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes Italiaans koken! En daarna al de gemaakte gerechten opeten!

We hebben de volgende thema’s:

  • Koekjes en cupcakes: we maken bloemvormige canestrelli uit Liguria met een laagje poedersuiker, baci di dama (dameskusjes met chocola en hazelnote, beroemde koekjes uit Piemonte) en cupcakes met een zoete roomkaas topping en kleurrijke confetti.
  • Pasta maken: we bereiden tagliatelle boter, salie en Parmesan, farfalle met huisgemaakte pesto en maltagliati met een lekkere tomaat-basilicumsaus.
  • High tea: we maken mini pizza’s met mozzarella en tomaat, coccinelle (lieveheersbeestjes met cherry tomaten, roomkaas en olijven), mini quiches met ei, doperwtjes en worteltjes plus cupcakes met een zoete roomkaas topping.

Laat de kinderen hun eigen Tupperwares/plastic zakjes meenemen om de restjes mee naar huis te brengen.

Tijdens deze kookfeestjes serveren we appelsap, mangosap, water/mineraal water, (kruiden)thee en fruit (vers en gedroogd, als kleine, gezonde snacks). Geen fris, sorry! ?

Wat u kunt verwachten: de kinderen koken en eten samen alles wat ze hebben bereid.

De kinderen werken in een relaxte omgeving onder begeleiding van onze professionele kookdocenten.

  • Deze les duurt 2 tot maximaal 2,5 uur.
  • De kinderen werken in kleine teams.
  • We hanteren een maximum van 16 kinderen.
  • Het minimum aantal kinderen is 10.

Mochten er allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen zijn, geef dit aub dan aan bij het boeken van deze workshop. Aanpassingen aan recepten tijdens de workshop zijn vrij moeilijk en soms onmogelijk. Bedankt voor de samenwerking.

Als u uw eigen schorten wilt meenemen, doe dat dan gerust. Anders kunnen de kinderen die van ons gebruiken. ?

Prijs: € 160,00 plus € 16,50 per kind.

Speciale wensen: wat kunnen we nog meer voor u doen?
Heeft u speciale wensen? Wilt u een volledig vegetarisch menu laten bereiden? Of is er iemand allergisch voor specifieke ingrediënten? Wilt u liever dat de gesproken taal en die van de werkrecepten Nederlands of Engels zijn?
Dat horen we graag van u, zodat we de perfecte kookworkshop voor uw kind kunnen organiseren!