DEZE WORKSHOP IS VOOR KINDEREN TUSSEN 8 EN 12 JAAR

We gaan je kind(eren) leren pasta maken! Hoe leuk is dat? Huisgemaakte pasta is gezond, lekker en zo gepiept!

Onze chef helpt de kids drie geweldige soorten eierpasta maken:

  • farfalle (vlinders)
  • tagliatelle (lintjes) en
  • maltagliati met een heerlijke tomaten-basilicumsaus.

Wat je kunt verwachten: tijdens deze pastaworkshop maakt je kind zowel de pasta’s als één saus. Daarna worden de maltagliati met tomaten-basilicumsaus geproefd en de andere twee pasta’s worden mee naar huis genomen om ze daar te koken en eten.

Tijdens deze les krijgen de kinderen appelsap, water, Italiaans mineraalwater en kleine snacks (vers en gedroogd fruit, scrocchi plus een deel van de pasta + saus die de kinderen hebben gemaakt).

De rest van de pasta kan mee naar huis worden genomen om met het hele gezin te genieten.

De kinderen werken in een ontspannen, hands-on omgeving onder begeleiding van onze professionele kookdocenten.

Deze workshop duurt 2 tot maximaal 2,5 uur.

  • Deze workshop is voor maximaal 14 kinderen.
  • Je kind gaat vooral staan, werken en koken dus is het handig om makkelijke schoenen en kleren te dragen en evt. lang haar op te steken.
  • De kids krijgen appelsap/water bij aankomst, drankjes met kleine hapjes tijdens de kookles, plus een royale proeverij van één van de drie pastasoorten.

Deze workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. Je kind bereidt alle pasta’s en proeft één daarvan met saus. We zijn grote voorstanders van “eten niet weggooien” dus alle left-overs/overgebleven pasta’s kunnen meegenomen worden. Neem ajb je eigen bakjes. Je kunt eventueel ook ecologische voedselbakjes van La Cucina del Sole kopen (1 euro per stuk).

Mocht je kind allergieën/intoleranties/speciale dieetwensen hebben, geef dit ajb dan aan bij het boeken van deze workshop. Aanpassingen aan recepten tijdens de workshop zijn vrij moeilijk en soms onmogelijk. Bedankt voor de samenwerking.

Als je je eigen schorten wilt meenemen, doe dat dan gerust. Anders kun je die van ons gebruiken.

De kinderen maken zowel de pasta’s als een saus. Daarna proeven ze de maltagliati en nemen ze de andere twee pasta’s mee naar huis om ze voor het hele gezin voor te bereiden op de manier die jullie het lekkerst vinden!

Datum: zondag 16 augustus 2020
Tijd: 14.30-16.30 u.
Prijs: 39,00 euro per kind